Enthousiaste gastheer/gastvrouw 5 oost/5 west

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Past de zin “Service is wat je geeft, gastvrijheid is hoe je het laat voelen” helemaal? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor de afdeling 5 oost/5 west zijn wij op zoek naar een

Enthousiaste gastheer/gastvrouw

Wat ga je doen?
Als gastheer/gastvrouw ben je het gezicht van de afdeling 5 oost en 5 west en verricht je hotelmatige werkzaamheden ter ondersteuning van de patiëntenzorg. Je draagt in het bijzonder bij aan het creëren van een gastvrije omgeving voor onze bezoekers. Verder verricht je schoonmaak gerelateerde werkzaamheden conform de hygiënische richtlijnen. Kortom, je levert service op maat afgestemd op de wensen van onze patiënten.

Jij brengt mee
Wij zoeken een collega die goed in teamverband en individueel kan werken. Je komt in een flexibel team te werken waar samenwerking voorop staat, flexibele inzetbaarheid is een vereiste. Je bent in het bezit van een diploma op Mbo niveau 2 of MAVO niveau. Wij zoeken iemand die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, tact en gevoel heeft voor systematiek, ordelijkheid en hygiëne. Het is wenselijk dat je werkervaring opgedaan hebt binnen een ziekenhuis en je bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Indien je als ZGT-medewerker al een contract hebt voor onbepaalde tijd, blijft deze behouden. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 20 uur (55,56%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.806,- (25-0) en maximaal € 2.600,- (25-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kan overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 14 oktober 2021. Stuur je sollicitatie vóór 20 oktober a.s..
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 26 oktober 2021.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.