Medewerkers van ZGT

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor de afdeling ergotherapie zoeken wij een

Ergotherapeut 

Wat ga je doen? 
De afdeling ergotherapie bestaat uit een jong enthousiast team van 12 ergotherapeuten die werkzaam zijn op de locaties Almelo en Hengelo. De werkzaamheden bestaan uit een vast aantal uren revalidatie dagbehandeling met daarnaast poliklinische behandelingen. Ook voer je klinische werkzaamheden uit met name op de neurologie. Dit kunnen patiënten van alle diagnosegroepen en leeftijdscategorieën betreffen. Elke therapeut behandelt bij voorkeur patiënten uit zijn eigen specialisatiegebied. Je voert vooral de ergotherapeutische werkzaamheden uit bij de categorie handpatiënten, neurologische patiënten en chronische pijn patiënten. Naast de directe patiëntenzorg is er in ons team ruimte om aan te sluiten bij diverse werkgroepen/projecten.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding ergotherapie op hbo-niveau aangevuld met ervaring in het behandelen van handpatiënten, neurologische aandoeningen en patiënten met chronische pijn.
  • Je ziet uitdaging in het werken in een dynamische setting.
  • Je bent flexibel, kunt goed in teamverband werken, bent ondernemend en resultaatgericht.
  • Goed om te weten: voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou

  • Een arbeidsovereenkomst is deels voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar en deels voor onbepaalde tijd (voor 12 uur). Hiermee kom je in totaal op gemiddeld 36 uur (100%) gemiddeld per week.
  • FWG 55 CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.

Wij zijn ZGT!
Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 25 mei 2023. Stuur je sollicitatie vóór 12 juni a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 22 juni 2023.

 

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.