Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

Functioneel beheerder (MR19-MV126)

 • afdeling ICT
 • 12 juli 2019
 • 36 uur per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

 

Voor de afdeling ICT zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder.

 

Jouw werkomgeving en functie

De afdeling centraal functioneel beheer verzorgt de dagelijkse en projectmatige ondersteuning van complexe- en bedrijfskritische informatiesystemen ten einde een optimale informatievoorziening te waarborgen en levert relevante bijdrage aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen.

Als functioneel beheerder draag je zorg voor een optimale inrichting van één of meerdere informatiesystemen, zodat bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund en lever je hierdoor een relevante bijdrage aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen. Daarnaast beheer je de nieuwe functionaliteiten en/of informatiesysteem inrichting en doe je voorstellen tot procesverbetering.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het ondersteunen in het gebruik van de informatievoorziening en het bewaken van de operationele gegevenshuishouding. Het beheren en opstellen van (gebruikers)documentatie.
 • Het inventariseren, prioriteren, evalueren van (nieuwe) functionaliteiten en wijzigingen samen met de gebruikersorganisatie en deze implementeren.
 • Het trainen van gebruikers.
 • Het signaleren van bestaande en nieuwe behoeften van het bedrijfsproces en het zorgdragen dat besluitvorming plaatsvindt in samenwerking met proces- en informatie analisten.
 • Het bewaken van de voortgang van uitstaande incidenten bij externe en interne leveranciers en het toezien op een adequate afhandeling.
 • Het zorgdragen voor het accountbeheer en de correctheid van de accounts.
 • Het beheren van koppelingen/interfaces en het zorgdragen voor correcte informatie uitwisseling ten einde een optimale informatievoorziening te realiseren.
 • Het coördineren en zelf uitvoeren van testen bij updates en wijzigingen binnen de applicatie.
 • Het bijdragen en toezien dat nieuwe toepassingen/modules/apps op een professionele wijze in beheer worden genomen en adequaat worden gebruikt.
 • Het deelnemen (en organiseren) van diverse gebruikers overleggen.
 • Het vertegenwoordigen van ZGT bij gebruikersbijeenkomsten.

 

Jouw profiel

Je bent communicatief goed onderlegd. Je maakt je snel dingen ‘eigen’ en houdt goed het overzicht. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, kunt klantgericht en afdeling overstijgend denken. Je bent in staat om prioriteiten te stellen ten aanzien van de aan jou toebedeelde werkzaamheden waarbij je rekening houdt met de verschillende partijen die zijn betrokken. Je hebt een proactieve instelling en kan goed samenwerken met zowel gebruikers, technische collega’s als leveranciers. Je houdt ervan om te werken in een complexe omgeving en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Tot slot beschik je over een goed doorzettingsvermogen om met complexe vraagstukken om te gaan.

Verder wordt gevraagd:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met (functioneel) beheer en beheerprocessen is een pré.
 • Kennis en ervaring met Beaufort, Monaco of Topdesk is een pré.
 • Kennis van processen m.b.t salarisadministratie of roosteren is een pré.
 • Kennis van processen m.b.t. ITIL is een pré.
 • Adviesvaardigheden.
 • Belangrijke competenties bij deze functie zijn:
  o probleemanalyse
  o organisatiesensitiviteit
  o communicatie.

 

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Het aantal arbeidsuren bedraagt 36 uur per week. Het dienstverband gaat per 01 september 2019 in. 

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.336,= (50-0) en maximaal € 3.490,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 12 juli 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 23 juli 2019 naar m.voss@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-MV126, ter attentie van Marian Voss, Mobiliteit & Recruitment.
Freddy Bekken, manager ICT, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 12 96 34 76.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 30 juli 2019.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.