Gastenbegeleider centrale hal Almelo

“Jouw dag start met het begeleiden van een aantal bezoekers naar de afdeling dagopname. Onderweg luister je naar de verhalen over de opname die gaat plaatsvinden. Op de weg terug naar de centrale hal zie je een oudere dame vragend rondkijken. Je vraagt of je kunt helpen. Ze kijkt op en is opgelucht. Samen wandelen jullie naar de poli waar ze moet zijn. Terug in de centrale hal wordt er gebeld; of je met een rolstoel naar een afdeling wilt komen om twee mensen naar de uitgang te begeleiden…”

Als gastenbegeleider in ZGT ben jij samen met collega's verantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van de bezoekers in de centrale hal. Je zorgt voor een warm onthaal, verwijst de bezoekers door naar de afdeling of begeleidt de bezoeker zelf door het ziekenhuis. Jouw dag(deel) staat in het teken van de bezoekers/patiënten van ZGT.
Gastenbegeleider bij ZGT is een leuke afwisselende job die goed te combineren valt met je werk/studie en privé. Ben jij representatief, gastvrij en servicegericht? Voel jij je helemaal thuis in de rol van gastenbegeleider en heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel? Dan ben jij de perfecte kandidaat!
Voor verschillende tijdsblokken zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwillige gastenbegeleider voor beide locaties.

Maandag tot en met vrijdag voor de volgende tijdsblokken:
- 7.30 - 10.30 uur
- 10.30 - 13.30 uur
- 13.30 - 16.30 uur

 

Algemene voorwaarden

  • Ben jij minimaal 18 jaar?
  • In het bezit van een Nederlands paspoort, ID kaart of verblijfsvergunning met geldig buitenlands paspoort.
  • Om als vrijwilliger bij ZGT aan de slag te kunnen vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten hiervan worden door ZGT vergoed.

Wat vragen we van jou als gastenbegeleider? Jij bent: 

  • Betrouwbaar en discreet zijn en beschikken over een positieve en servicegerichte instelling;
  • Mentaal en fysiek fit;
  • Pro-actief en stapt makkelijk op mensen af;
  • Zelfstandig kunnen werken én kunnen samenwerken met professionals en collega-vrijwilligers;
  • Beschikken over een stabiele persoonlijkheid;
  • Goed kunnen luisteren en weten wanneer behoefte bestaat aan een gesprek en wanneer juist niet;
  • Ruime levenservaring en je kan met mensen omgaan.

Overige informatie
Inlichtingen over deze functie in ZGT kun je verkrijgen van Marijke ter Horst, ondersteuner vrijwilligers centrale hal, telefoonnummer 06 82 85 72 49.

Deze vacature is geplaatst op 16 september 2021. Je kunt doorlopend reageren, je ontvangt tussentijds bericht.

Zie jij jezelf als het visitekaartje van ZGT? Solliciteer!

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.