Gipsverbandmeester (in opleiding)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de gipskamer zoeken wij een

Gipsverbandmeester (in opleiding) 

Wat ga je doen? 
De gipskamer maakt onderdeel uit van de polikliniek heelkunde en wordt aangestuurd door het unithoofd heelkunde. Op de gipskamer werken 2 gediplomeerde gipsverbandmeesters. Er wordt gewerkt in een multidisciplinair behandelteam en met verschillende technieken bieden we een zeer compleet pakket van deskundige zorg.
Als gipsverbandmeester ben je werkzaam op locatie Almelo, waar je in samenwerking met de specialist patiënten behandelt met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat en je informatie geeft over de behandeling. Met behulp van hoogwaardige materialen ben je in staat het aangedane lichaamsdeel te immobiliseren, corrigeren of ondersteunen. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou centraal. Je houdt vaardigheden en kennis bij met behulp van bij- en nascholing. Je werkt mee aan kwaliteitsprojecten ter bevordering van de zorg en geeft ten aanzien van gipstechnieken en gipsmethodieken advies aan meerdere disciplines. Je participeert actief en enthousiast in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Wat breng je mee? 
Jij bent een gedreven, enthousiaste en collegiale gipsverbandmeester die in het bezit is van het diploma gipsverbandmeester en je kunt een geldig bewijs van inschrijving van de VGN overhandigen.
Je hebt bij voorkeur al één jaar werkervaring opgedaan als zelfstandig gipsverbandmeester en je hebt de bevoegdheid tot het opleiden van een leerling gipsverbandmeester. Je hebt affiniteit met het chirurgisch traumatologisch werkproces.
Indien je niet in bezit bent van het diploma gipsverbandmeester, heb je de bereidheid om deze te volgen. Je bezit een mbo-v, hbo-v of diploma als fysiotherapeut, in alle gevallen met een BIG-registratie.
Je voelt je thuis in een uiterst dynamische omgeving. Je werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband, beschikt over een flexibele instelling en bent leergierig. Je hebt een positieve werkhouding. Je beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Indien je gediplomeerd gipsverbandmeester bent, zal het een contract voor onbepaalde tijd zijn. Het aantal uren bedraagt 24 uur (66,67%) of 32 uur (88,89%) gemiddeld per week. Indien je nog in opleiding moet, zal het aantal uren minimaal 32 uur (88,89%) gemiddeld per week bedragen. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. 
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,- (55-0) en maximaal € 4.391,- (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Indien je de opleiding nog moet volgen, zal jouw salaris ingeschaald zijn in FWG 50.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 20 september 2022. Stuur je sollicitatie vóór 19 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 26 oktober 2022.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.