Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

GZ-psycholoog/(psychotherapeut) in opleiding tot specialist (GIOS) (MR19-AH125)

  • afdeling medische psychologie
  • 11 juli 2019
  • minimaal 27 uur en maximaal 36 uur

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.


Binnen de vakgroep medische psychologie wordt per januari 2020 een opleidingsplek aangeboden voor een GZ-psycholoog/(psychotherapeut) in opleiding tot specialist (GIOS).

 

Jouw werkomgeving en functie

De vakgroep medische psychologie onderzoekt en behandelt op verwijzing van medisch specialisten poliklinische en klinische patiënten van alle leeftijdscategorieën. Aan de afdeling zijn een klinisch psycholoog, een klinisch neuropsycholoog, GZ-psychologen, psychologisch medewerkers en secretaresses verbonden. De afdeling realiseert verschillende opleidingsplaatsen, o.a. KP, KNP en GZ. 

De psychologen zijn gekoppeld aan aandachtsgebieden. Zij verrichten werkzaamheden voor verschillende specialismen zoals psychiatrie, oncologie, cardiologie, revalidatie, bariatrische chirurgie, gynaecologie, urologie, geriatrie, neurologie en kindergeneeskunde. Binnen de aandachtsgebieden werken meerdere psychologen samen en wordt beleid gemaakt en worden ontwikkelingen gevolgd, specifiek voor dit aandachtsgebied. Daarnaast bestaat er een nauwe samenwerking tussen alle psychologen van de afdeling op gebied van algemeen beleid, ontwikkelingen en inhoudelijke onderwerpen.

In het kader van de opleiding zal je binnen zoveel mogelijk aandachtsgebieden in de loop van de opleiding werkzaamheden verrichten. Bij de invulling van de werkzaamheden kan rekening gehouden worden met jouw affiniteit.
Je kunt rekenen op een uitdagende en afwisselende baan in een stimulerende werkomgeving en samenwerking met medisch specialisten, waarbij ruimte is voor eigen ideeën voor ontwikkeling van het vakgebied.

 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een gezondheidszorgpsycholoog die bij voorkeur ook al psychotherapeut is (wet BIG). Bij voorkeur heb je ervaring in het werken in een ziekenhuis. Je hebt belangstelling voor beleidsmatige zaken, diagnostiek en wetenschap. Je draagt bij aan het opleiden van collega basispsychologen en gz-psychologen in opleiding. Je kunt zelfstandig werken maar ook gemakkelijk samenwerken met medisch specialisten en je beschikt over een sterk communicerend vermogen. Daarnaast ben je stressbestendig, houd gemakkelijk overzicht, kan schakelen en heb je visie op jouw vak.

 

Wij bieden

In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Het aantal arbeidsuren bedraagt minimaal 27 uur (75%) en maximaal 36 uur (100%) per week. 

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 65 (gz-psycholoog) of FWG 70 (gz-psycholoog/psychotherapeut) en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.490,= (65-0) en maximaal € 6.345,= (70-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 
Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 11 juli 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 10 augustus 2019 naar a.hoffman@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-AH125, ter attentie van Antoinette Hoffmann, Mobiliteit & Recruitment.

Esther Lansdaal, klinisch psycholoog/praktijkopleider, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 088 708 5311.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 27 augustus 2019.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.