Hartfunctielaborant

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de functieafdeling van de poli cardiologie ZGT Almelo/Hengelo zoeken wij een
Hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie 

Jouw werkomgeving en functie 
De polikliniek cardiologie werkt als een multidisciplinair team over beide locaties. Het team bestaat uit 13 cardiologen en 20 hartfunctielaboranten met verschillende specialisaties (holter, echo, pacemaker en vaatkamer), verpleegkundig specialisten, ecg-laboranten en medisch secretaressen. Kernwaarden van de polikliniek cardiologie zijn gastvrijheid, professionaliteit, deskundigheid, excellentie, innovatief en proactief.

Als hartfunctielaborant heb je onder andere de volgende taken:

  • Je houdt zelfstandig poliklinisch spreekuur voor patiënten die een echo-onderzoek ondergaan.
  • Je draagt zorg voor de digitale administratieve afwikkeling van zowel het spreekuur als de onderzoeksresultaten.
  • Je assisteert de cardioloog bij TEE, contrastecho’s en stressecho’s.
  • Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire samenwerking.
  • Je levert een bijdrage aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van de afdeling.
  • Je neemt actief deel aan echobesprekingen, afdelings-overleggen en onderwijs.

Jouw profiel 
Je hebt een opleiding tot hartfunctielaborant met de specialisatie echocardiografie afgerond. Het is wenselijk dat je in het bezit bent van, of bereid bent tot het volgen van het EAFCI-certificaat. Wanneer je in het bezit bent van een diploma verpleegkundige, is dat een pré.
Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en bent enthousiast over technische aspecten binnen het vak. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt een klantgerichte houding en een flexibele instelling qua werktijden.

Wij bieden 
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor een jaar met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk met een ondergrens van gemiddeld 24 uur (66,67%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.453,= (50-0) en maximaal € 3.664,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie 
Wij hebben deze vacature geplaatst op 14 februari 2020. Stuur je sollicitatie vóór 28 februari 2020.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 2 tot 6 maart.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.