Mondkapje in ZGT verplicht Let op: het dragen van een mondkapje is voor alle patiënten, bezoekers en begeleiders vanaf 12 jaar in ZGT verplicht. Een faceshield mag alleen aanvullend worden gebruikt naast het mondkapje (Bent u een mondkapje vergeten? Dan kunt u deze kopen bij de receptie.)

HR-Ziekenhuisgroep Twente zoekt enthousiaste HR-stagiairs!

Houd je van complexe vraagstukken en ben jij proactief ingesteld? Wil je veel leren op het gebied van Human Resource Management binnen een groot actief ziekenhuis? Ben je benieuwd wat al die veranderingen in de zorg concreet betekenen voor een HR-adviseur en welke effecten dat met zich mee brengt? Wil je alle facetten van HR ontdekken? Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!
ZGT biedt al vele jaren HRM studenten de mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. ZGT biedt een positieve leeromgeving, waarin je veel vrijheid krijgt om te oriënteren en je eigen HR interesses te ontwikkelen. Als stagiair ben je volwaardig lid van het P&O team.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende, inspirerende en vooral een leerzame Hbo-stage met leuke collega’s. Er is volop ruimte voor jou om te groeien, te leren én te werken aan jouw stageopdrachten. Wij staan als organisatie altijd open voor verbetering en nieuwe ideeën, wij kunnen namelijk ook van jou leren! Daarnaast draag jij als stagiair op een bijzondere manier bij aan de maatschappij. De stagevergoeding bedraagt € 400,= per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Waar kom jij te werken?
Tijdens deze stage kom je te werken bij het stafbureau P&O van ZGT in Hengelo. Dit stafbureau levert diensten aan de totale ziekenhuisgroep en de verschillende ondernemingen die opereren binnen de muren van ZGT. P&O inspireert op het gebied van persoonlijk leiderschap, duurzame inzet van mensen in een (sociaal) veilige en aantrekkelijke werkomgeving, zodat de beste zorg voor onze patiënten beschikbaar is en ZGT medewerkers zich betrokken voelen en iedere dag met plezier naar hun werk gaan.
Als stagiair werk je volop mee onder begeleiding van een of twee P&O adviseurs. Je houdt je onder andere bezig met de werving & selectie, loopbaanbegeleiding en het onderzoeken van actuele vragen uit de HR-praktijk. Uiteraard staan we open voor jouw interesses. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan met datgene waar jij energie van krijgt!
Ook bij ZGT gelden de coronamaatregelen, zeker aangezien het ziekenhuis ook plaats biedt voor coronapatiënten. Hierom vinden de sollicitatiegesprekken in eerste instantie op afstand plaats en zal je als stagiair zolang de maatregelen van kracht zijn veel/grotendeels thuis werken. Dit vergt wat aanpassingsvermogen, maar ook hierin word je begeleid door je collega’s.

Herken jij jezelf?
Je bent een gastvrije, creatieve en doortastende persoonlijkheid en hebt een betrokken werkhouding. Daarnaast heb je een proactieve aanpak om je stagebegeleider te ondersteunen en toon je initiatief om werkzaamheden op je te nemen. Je volgt de Hbo-opleiding Human Resource Management.

Overige informatie
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.
Wij hebben deze vacature geplaatst op 20 november 2020. Word jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur dan je sollicitatie vóór 13 december 2020. Wim Mulder, P&O adviseur, kan je meer informatie geven, telefoonnummer 06 12 96 10 55.

Datum en tijd van de sollicitatiegesprekken zijn nader te bepalen.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.