Junior onderzoeker (ontwikkeling van een multifunctionele neussonde)

Wil jij bijdragen aan het leveren van topzorg in de regio? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor ons expertisecentrum oesophagus- en maagkankerchirurgie zijn wij op zoek naar een

Junior onderzoeker (ontwikkeling van een multifunctionele neussonde) 

Wat ga je doen? 
Wetenschappelijk onderzoek draagt in ZGT bij aan de ontwikkeling van expertisegebieden, leidt tot kwalitatief betere patiëntenzorg en fundeert nieuwe richtlijnen en standaarden. Voor het expertisegebied slokdarm en maagkankerchirurgie zijn wij op zoek naar een afgestudeerde junior onderzoeker die zich richt op ontwikkeling van een multifunctionele neussonde voor de effectieve behandeling van complicaties die regelmatig na een operatie kunnen optreden. Als junior onderzoeker ga je een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg die wij onze patiënten bieden.
Je gaat het surgical robotics team versterken welke bestaat uit experts van zowel ZGT als de Universiteit Twente. Je komt te werken in een uitdagende, stimulerende en inspirerende werkomgeving voor toegepast academisch onderzoek op hoog niveau op het scheidsvlak van zorg en technologie. Je neemt deel aan technologisch onderzoek naar de ontwikkeling van een magnetisch bestuurbare neussonde waarmee complicaties na een slokdarm of maagkanker operaties effectief behandeld kunnen worden. Je werkt aan de ontwikkeling, implementatie en validatie van deze nieuwe multifunctionele neussonde. Dit kan directe verbetering geven in de dagelijkse zorgpraktijk. Je bent actief betrokken bij de technologische ontwikkelingen en de wetenschappelijke publicaties over het betreffende onderzoek.

Wat breng je mee?
Je hebt een MSc in Biomedische Technologie, Technische Geneeskunde of een gelijkwaardige opleiding. Je hebt kennis van surgical robotics en een sterke affiniteit met het ontwikkelen van technologische oplossingen voor medische vraagstukken. Als persoon beschik je over sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden. Je bent een teamplayer die graag in multidisciplinaire teams werkt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt minimaal 28,8 uur (80%) en maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 29 juli 2022. Stuur je sollicitatie vóór 30 september a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 6 en 13 oktober 2022

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.