Medewerkers van ZGT

Klinisch psycholoog K&J

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor onze afdeling medische psychologie zijn we, vanwege uitbreiding, voor het aandachtsgebied ‘Kind & Jeugd’ op zoek naar een nieuwe collega

Klinisch psycholoog K&J

Wat ga je doen? 
Als psycholoog binnen het ziekenhuis lever je een essentiële bijdrage aan de zorg voor patiënten die door de medisch specialisten worden doorverwezen omdat er een verband wordt vermoed tussen lichamelijke klachten en psychische factoren. Binnen multidisciplinaire projecten ben jij dé expert op jouw vakgebied. In plaats van dat je als klinisch psycholoog een regierol aan neemt, waarbij je veel tijd kwijt bent aan administratie, ben je in deze rol echt bezig met de inhoud en daarnaast werk je ook aan overstijgende projecten. Je hebt een kartrekkersrol bij de ontwikkeling van visie op medisch psychologische zorg binnen de kindergeneeskunde en implementatie van nieuwe zorgproducten. Dit maakt het werk voor jou als klinisch psycholoog binnen ZGT zeer divers en constant uitdagend.

Wat breng je mee?
Je bent ingeschreven in het register klinisch psycholoog K&J. Ervaren gz-psychologen K&J worden ook nadrukkelijk uitgenodigd te reageren. Je bent bekend met diverse behandelvormen, zoals bijvoorbeeld CGT, EMDR, speltherapie en/ of systeemtherapie. Je beschikt over ruime ervaring met diagnostiek en behandeling, bij voorkeur in een ziekenhuis. Kennis en ervaring op het gebied van het jonge kind en de ouder-kind interactie/ IMH zijn een pré. De diversiteit van de doelgroepen vraagt om te kunnen denken buiten de kaders van geprotocolleerde behandeling. Je bezit een sterk communicerend vermogen en pakt zo nodig een coördinerende, aansturende rol op.
Als persoon ben je een enthousiaste en bevlogen collega. Je kunt goed zelfstandig werken en bent sterk in de samenwerking met verwijzers, psychologisch medewerkers, medisch pedagogisch zorgverleners en paramedische behandelaren. Je bent verbindend ingesteld en je bent in staat om contacten met externe instanties op te bouwen en te onderhouden ten behoeve van samenwerking en doorverwijzing. Je bent verbonden/ wilt je verbinden aan de regio.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren gaat in overleg waarbij het contract minimaal 16 uur (44%) tot maximaal 32 uur (89%) per week is. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao-ziekenhuizen (FWG 70 Klinisch psycholoog, FWG 65 GZ-psycholoog). Je bent via de vakgroep Medische Psychologie verbonden met CMS (Coöperatie Medisch Specialisten ZGT). Je wordt hierdoor betrokken bij de ontwikkelingen binnen het ziekenhuis en kan hierbij ook meedenken.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, etc.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 28 april 2022. 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Esther Willigenburg (GZ-psycholoog K&J), bereikbaar via 088 708 5311, es.jansen@zgt.nl.
Wil je meer weten over de afdeling medische psychologie of de procedure, dan kun je contact opnemen met Ilse van Tilborg (klinisch neuropsycholoog/medisch manager) bereikbaar via 088 708 5311, i.vtilborg@zgt.nl.
Wij hebben deze vacature geplaatst op 28 april 2022. 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.