Magazijnmedewerker taakaccent apotheekwerkzaamheden

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor ZGT zijn wij op zoek naar een

Magazijnmedewerker taakaccent apotheekwerkzaamheden 

Wat ga je doen
Als magazijnmedewerker met taakaccent apotheekwerkzaamheden werk je vanuit de afdeling services en logistiek binnen de afdeling klinische farmacie. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de distributie van geneesmiddelen en bijbehorende artikelen. Het is zeer belangrijk dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de gestelde regels en kaders waar wij ons aan houden vanuit de wetgeving en onze kwaliteitssystemen. 
De werkzaamheden zijn zeer divers, denk hierbij aan het opnemen van bestellingen, het gereedmaken van verzendingen, het beheren van voorraden, het verwerken van retouren en het administratief verwerken van alles met behulp van de computer. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en op orde houden van het magazijn en de andere voorraadplekken en het onderhouden van de materialen en hulpmiddelen die je gebruikt voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van transportwerkzaamheden (zowel binnen als buiten het ziekenhuis), het sorteren en verdelen van post en overige binnenkomende goederen voor de rest van de afdeling. Andere werkzaamheden zijn het reinigen van verpakkingen die worden hergebruikt, het verwerken van afvalstromen, zorg dragen voor een goede afstemming met je collega’s, deelnemen aan projecten ter verbetering van de kwaliteit en kan het voorkomen dat je nieuwe collega’s inwerkt of stagiaires begeleidt.

Wat breng je mee
Je beschikt over een opleiding op vmbo niveau. Je hebt kennis van logistieke processen en ervaring met magazijnbeheer. Je werkt nauwkeurig, precies, net en correct en signaleert het wanneer zaken afwijken en onderneemt hier actie op. Je vindt het prettig om binnen gestelde kaders en regels te werken, daarbij los je voorkomende problemen graag zelf op. Je beschikt over een een rijbewijs B. 
Je werkt binnen een team en hebt daarnaast ook contact met het verplegend personeel dus communicatieve vaardigheden en klantvriendelijkheid zijn ook zeer belangrijk. Je staat open voor fysieke werkzaamheden omdat je regelmatig producten moet tillen of vervoeren. Je hebt ervaring met het werken met computers en het bijhouden van administratie. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt 36 uur (100%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 30 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,- (30-0) en maximaal € 2.831,- (30-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zicht te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.
We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc..
De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 01 augustus 2022. Stuur je sollicitatie vóór 17 augustus a.s. 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.