MDL-arts (0.8 - 1.0 fte)

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

In verband met pensionering van een van de zittende MDL-artsen zijn wij per 01 mei 2021 op zoek naar een   

MDL-arts (0.8 - 1.0 fte) 

Uw werkomgeving en functie
ZGT, gevestigd in het prachtige Twente, heeft circa 3000 medewerkers waaronder ruim 280 medisch specialisten die samen zorg dragen voor 165000 patiënten jaarlijks. De maatschap Interne/MDL telt 26 collega’s (8 MDL-artsen) en biedt hoogwaardige, all-round MDL zorg op locatie Almelo en laag-complexe zorg op locatie Hengelo. Wij zijn een opleidingskliniek voor de Interne Geneeskunde met een opleidingsstage MDL. De MDL wordt in al haar facetten uitgeoefend. U wordt de 8e MDL-arts en zal initieel starten als chef de clinique met de mogelijkheid tot intrede in de maatschap met wederzijdse goedkeuring.

Uw profiel
U bent een nieuwe, enthousiaste collega die er net als wij naar streeft om de best mogelijke zorg aan de Twentse patiënt te geven. Uiteraard willen we ook laatste jaars AIOS MDL aansporen tot een sollicitatie en is derhalve een andere startdatum bespreekbaar. Deze zal dan ergens tussen 01 mei en 01 oktober liggen.
Promotie strekt tot de aanbeveling. U bent in de laatste fase van uw opleiding beland of u hebt kortgeleden de opleiding MDL afgerond en bent nu allround MDL-arts, waarbij ervaring met EUS tot de aanbeveling strekt. U bent enthousiast om in een topklinisch ziekenhuis te werken, hebt affiniteit met de regio en bent stressbestendig. Voorts hebt u de ambitie om de MDL-zorg in de regio naar een hoger plan te tillen en ambieert hierbij bestuurlijke functies. Wetenschappelijke interesses met verrichten van en deelname aan onderzoek, zijn een pré.

In eerste instantie zal een contract voor 1 jaar worden aangeboden conform AMS, met nadien dus zicht op een maatschapsplek.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MDL-artsen:
drs. A. van der Linden, an.vdlinden@zgt.nl 
dr. R.F.C van Roermund (R.vRoermund@zgt.nl)
ofwel telefonisch via ons secretariaat MDL, 088 708 7070.

Op www.zgt.nl vindt u meer informatie over ons ziekenhuis.

Uw sollicitatie kunt u tot uiterlijk 17 mei 2021 via onderstaande button toesturen.

Data voor de sollicitatiegesprekken met de vakgroep en met vertegenwoordigers van de Coöperatie Medisch Specialisten zullen nadien bekend gemaakt worden.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.