Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

Medewerker kwaliteit en veiligheid voor Fertiliteitskliniek Twente (FKT19-003)

  • 12 juli 2019
  • 16 uur tot 24 uur per week

 

 Fertiliteitskliniek Twente (FKT)  is het zelfstandig behandel centrum voor voortplantingsgeneeskunde in Twente namens de ziekenhuizen ZGT en MST. Alle diagnostiek en behandelingen in het kader van onvervulde kinderwens wordt hier gecoördineerd en/of verricht. Sinds 1 juni 2018 is het IVF laboratorium gestart. Vrijwel alle fertiliteit bevorderende behandelingen worden op locatie uitgevoerd, waaronder IUI, donorinseminaties, IVF en ICSI, oncologische gameetpreservatie.

Kwaliteit en Veiligheid hebben de hoogste prioriteit, om die reden zijn we op zoek naar een:

Medewerker kwaliteit en veiligheid (16 tot 24 uur per week)

Als medewerker kwaliteit en veiligheid ben je verantwoordelijk voor verbetering en borging van zorgkwaliteit en –veiligheid. Je houdt je bezig met kwaliteitsontwikkeling en – implementatie. Dat doe je o.a. door het bestuur en embryologen te adviseren, te ondersteunen en te informeren, door initiatieven te nemen en door medewerkers enthousiast te maken voor kwaliteit en veiligheid. Het is onze bedoeling dat je op FKT de portefeuille andrologie en IVF laboratorium krijgt toegewezen.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een relevante (HBO/academische) opleiding (bedrijfskunde, beleid en beheer van de gezondheidszorg), aangevuld met een postacademische opleiding en verdere vakinhoudelijke cursussen. Je beschikt over inzicht in veranderingsprojecten in een dynamische organisatie. Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie op een laboratorium. Kennis van ISO normering, relevante wetgeving en het uitvoeren van (trend) analyses is een pre.
Je spreekt en schrijft goed Nederlands en kunt goed omgaan met Microsoft Office pakketten (Excel, Word, Outlook).

Wij bieden

- De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd (voor de duur van 1 jaar), met  uitzicht op een vast dienstverband;
- Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan;
- Het aantal arbeidsuren bedraagt in eerste instantie 16 uur tot maximaal 24 uur per week;
- Een passend salaris afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;
- De cao Zelfstandige Klinieken Nederland is van toepassing.

Informatie en sollicitatie

Dr. Jacqueline Neve, Gynaecoloog MHA, j. neve@fertiliteitskliniektwente.nl of Erik Unterhorst, embryoloog, e.unterhorst@fertiliteitskliniektwente.nl kunnen je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 074 - 255 40 90.

Wij hebben deze vacature geplaatst op 12 juli 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 5 augustus 2019 naar m.voss@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer FKT19-003, ter attentie van Anacleta Wilthuis, P&O-adviseur voor Fertiliteitskliniek Twente.

De sollicitatiegesprekken vinden eind augustus plaats.

Word je uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek, dan ontvang je een e-mailbericht.