Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

Medewerker voor de CSA opleiding (MR19-LG086)

  • afdeling centrale sterilisatie
  • 7 mei 2019
  • 36 uur per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt de deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

 

Voor de afdeling centrale sterilisatie van ZGT, zijn wij op zoek naar een medewerker voor de CSA opleiding van september 2019.

 

Jouw werkomgeving en functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke medewerker steriele medische hulpmiddelen in opleiding. Je bent een betrokken en bevlogen medewerker met een positieve houding ten aanzien van ontwikkelingen binnen de afdeling.

Onder begeleiding voer je alle taken van een medewerker steriele medische hulpmiddelen uit gerelateerd aan de opleidingsfase.

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen in opleiding word je opgeleid om je bezig te houden met:

  • het reinigen en steriliseren van medische hulpmiddelen;
  • het controleren van de gesteriliseerde medische hulpmiddelen op functionaliteit en reinheid;
  • het transporteren van medische hulpmiddelen;
  • het signaleren van onjuistheden ten aanzien van het omgaan met en het gebruiken van steriele medische hulpmiddelen.

Tijdens het praktische gedeelte van het opleidingstraject word je op de CSA begeleid door praktijk- en werkbegeleiders.

 

Jouw profiel

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en kennis van de OK/CSA en gerelateerde CSA / afdelingsprocessen is een pré. Je bent enthousiast, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband werken. Vanzelfsprekend zijn je sociale vaardigheden meer dan goed ontwikkeld en kan je jezelf goed mondeling uitdrukken. Zowel als het gaat om contact met klanten als collega’s. Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor collega’s staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven. Je bent bereid tot werken in onregelmatige diensten en bent flexibel en op beide locaties inzetbaar.

 

Wij bieden

Wij bieden je een overeenkomst voor de duur van de opleiding. Plaatsing binnen de CSA afdeling is voor de duur van de opleiding. Na beëindiging van de opleiding wordt bekeken of definitieve plaatsing mogelijk is op basis van ruimte in de personeelsformatie. Het aantal arbeidsuren bedraagt 36 uur (100%) per week.
Jouw salaris is tijdens de voorwerkperiode en de opleiding ingedeeld in FWG 30 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.703,- (30-0) en maximaal € 2.534,- (30-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na afronding van de opleiding en wanneer je definitief wordt geplaatst binnen de afdeling centrale sterilisatie, word je ingedeeld FWG 35. Jouw salaris bedraagt dan, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.792,- (35-0) en maximaal € 2.665,- (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Deze praktijkgerichte opleiding start in september 2019. Je start minimaal één maand voor aanvang van de opleiding.

Ook interne medewerkers die voldoen aan de vereiste opleidingseis willen we uitnodigen om te reageren. Een eventueel dienstverband voor onbepaalde tijd blijft ongewijzigd bestaan.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De terugbetalingsregeling conform de regeling studiekosten is van toepassing.

Je zult werkzaam zijn op beide locaties. In verband met continuïteit in de begeleiding word je voor de duur van de opleiding geplaatst op één locatie. Het is mogelijk dat je in verband met het behalen van bepaalde leerdoelen tijdelijk op de andere locatie wordt geplaatst.

 

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 07 mei 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 22 mei 2019 naar l.grothues@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-LG086, ter attentie van Linda Grothues, Mobiliteit & Recruitment.

Karin te Spenke, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 13 13 94 55.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 03 juni 2019 van 09.00 – 12.00 uur.
ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.