Medewerker restauratieve voorzieningen

Vind je het leuk om in de horeca te werken en krijg jij er energie van om jouw ZGT-collega’s te verrassen en elke dag in het zonnetje te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou, hét visitekaartje van de personeelsrestaurants en vergadercentra binnen ZGT!

Voor onze afdeling facilitair bedrijf zijn wij op zoek naar een

Medewerker restauratieve voorzieningen 

Wat ga je doen? 
Iedere dag is verschillend, zo begin je de ene dag met de voorbereidende werkzaamheden voor de lunch, een andere dag met het bijvullen en schoonmaken van de koffieautomaten door het gehele ziekenhuis en weer een andere dag begin je met het smeren van de broodjes voor een grote vergaderlunch. Tussendoor spring je bij in ad-hoc situaties. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat alle medewerkers van ZGT worden voorzien van heerlijke maaltijden tijdens de lunch, vergaderingen of grote evenementen. Deze gerechten bestaan uit vers belegde broodjes, soepen, salades en warme gerechten welke van begin tot eind worden verzorgd door jou en jouw collega’s. Daarnaast zorg je ervoor dat de personeelsrestaurants en alle vergaderzalen op beide locaties er op en top uitzien! 

Wat breng je mee?
Je hebt ervaring op het gebied van cateringwerkzaamheden waaronder het maken van broodjes, bereiden van kleine gerechten en kassawerkzaamheden. Je hebt kennis van HACCP. Je hebt goede sociale en contactuele vaardigheden. Je bent representatief, klantgericht en proactief. Je bent flexibel inzetbaar, verdeeld over 7 dagen per week. Je bent inzetbaar op zowel de locatie Almelo als Hengelo. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 24 uur (66,67%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,= (25-0) en maximaal € 2.690,= (25-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 29 juli 2022. Stuur je sollicitatie vóór 19 augustus a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.


Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.