Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

Medisch secretaresse (MR19-AA088)

  • polikliniek oogheelkunde
  • 9 mei 2019
  • minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt de deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

 

In verband met uitbreiding van werkzaamheden, zijn wij voor de polikliniek oogheelkunde van ZGT, locatie Almelo, op zoek naar een medisch secretaresse.

 

Jouw werkomgeving en functie

De poliklinische afdeling oogheelkunde in Almelo verleent oogheelkundige zorg aan patiënten in de regio Twente en omgeving. Ogen zijn een bijzonder instrument. Met je ogen zie je de wereld om je heen. De werking van het oog is zeer bijzonder, maar ook kwetsbaar. 

Het team bestaat uit oogartsen, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten en optometristen. Als medisch secretaresse ontvang je patiënten op een open, geduldige en vriendelijke manier zodat ze zich welkom voelen. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden, plant afspraken en onderzoeken en je handelt binnenkomend telefoonverkeer af. Jij bereidt de spreekuren voor en bewaakt de continuïteit en doorlooptijd van de spreekuren. Je draagt in het bijzonder bij aan het creëren van een gastvrije omgeving voor de patiënt en onze bezoekers.


Jouw profiel

Je hebt een HAVO diploma en een diploma van de opleiding tot medisch secretaresse, waarbij wij ervan uit gaan dat je de medische terminologie beheerst. Als je ervaring hebt met HIX, EPD, Windows en Word beschouwen wij dat als een pré. 

Verder vinden we het belangrijk dat je gastvrij bent, collegiaal en representatief. Dat je goed kunt samenwerken en accuraat, flexibel en deskundig uitvoert wat er nodig is. Dat je initiatiefrijk bent het werk ziet liggen en kunt genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken. Het is geen probleem voor je om op beide ZGT locaties te werken.


Wij bieden

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het aantal arbeidsuren bedraagt minimaal 24 uur (66,67%) en maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.792,= (35-0) en maximaal € 2.665,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Je hoeft bij aanstelling niet voldoende beschermd te zijn tegen Hepatitis B, bij aanstelling krijg je een vaccinatie aangeboden.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 09 mei 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 23 mei 2019 naar a.ariese@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-AA088, ter attentie van Anja Ariese, Mobiliteit & Recruitment.

Margrit Rang, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 10 73 20 52.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 04 juni 2019 vanaf 14.00 uur.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.