Medisch secretaresse (MR19-AH150) (1)

  • poliklinische afdeling longgeneeskunde
  • 4 oktober 2019
  • 24 uur gemiddeld per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de poliklinische afdeling longgeneeskunde zijn wij op zoek naar een medisch secretaresse.

Jouw werkomgeving en functie

Als medisch secretaresse kom je te werken op een dynamische polikliniek, die zich bevindt in een transitiefase richting Hart Long Centrum, en heb je een ondersteunende en administratieve rol. Je ontvangt onze patiënten en je toont je betrokkenheid door op een vriendelijke wijze vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden, binnenkomend telefoonverkeer komt bij jou terecht waarna jij zorgt voor een correcte afhandeling. Je bereidt de spreekuren voor en bewaakt vervolgens de continuïteit en doorlooptijd. Verder verzorg je de correspondentie en de financiële administratie en beheer je de planning en de agenda. Je voelt je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije omgeving voor onze patiënten en bezoekers.

 

Jouw profiel

Je hebt een HAVO diploma aangevuld met een opleiding tot medisch secretaresse en je bent in het bezit van een diploma medische terminologie. Als je ervaring hebt met HIX, EPD, Windows en Word beschouwen wij dat als een pré. Verder vinden we het belangrijk dat je gastvrij bent, collegiaal en representatief. Dat je goed kunt samenwerken en accuraat, flexibel en deskundig uitvoert wat er nodig is. Dat je initiatiefrijk bent, het werk ziet liggen en kunt genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken. Je bent flexibel inzetbaar, maar in ieder geval op vrijdag beschikbaar.

 

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur (66,67%) per week voor de duur van een jaar. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.792,= (35-0) en maximaal € 2.665,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Je hoeft bij aanstelling niet voldoende beschermd te zijn tegen Hepatitis B, bij aanstelling krijg je een vaccinatie aangeboden.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 04 oktober 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) vóór 12 oktober naar a.hoffman@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer (MR19-AH150), ter attentie van Antoinette Hoffmann, Mobiliteit & Recruitment.

Diny Ebbekink, waarnemend unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 06 20 26 93 93.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 17 oktober.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.