Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen

Heb jij een specialisatie echografie, MRI, CT of angiografie en interventies gevolgd of heb je affiniteit met nucleaire geneeskunde en vind jij het leuk om in een professioneel en flexibel team te werken? Zoek je daarnaast uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou, lees snel de hele vacature!

Voor de afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde van ZGT zoeken wij
Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen

Wat ga je doen?
Als MBB’er kom je te werken op de afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde. De afdeling beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur en over een state of  the art hybride OK. Er wordt onderzoek verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, (PET)CT, gammacamera, angiografie en interventie, mammografie en echografie. Als MBB’er verricht je zelfstandig onderzoeken en assisteer je bij onderzoeken met behulp van (digitale) beeldvormende technieken. Als MBB’er bij nucleaire geneeskunde werk je o.a. samen met een medewerker van onze apotheek in het hotlab. Je begeleidt, informeert en instrueert de patiënt met betrekking tot het onderzoek.

Je werkt in een flexibel team, waardoor er altijd wel iets te regelen valt (qua werkdagen ruilen, diensten overnemen). De sfeer op de afdeling is goed. We zijn trots op elkaar als collega’s en samen zorgen we ervoor dat we iedere dag opnieuw goede diagnostiek leveren voor onze medisch specialisten en voor de huisartsen in de regio.

Jij brengt mee
Je hebt de opleiding MBRT met succes afgerond en je hebt bij voorkeur een post Hbo-opleiding gevolgd in één of meer van de volgende specialisatie; echo, MRI, CT of angiografie en interventies. Als je net afgestudeerd bent, en interesse hebt om een specialisatie te volgen óf je bent derdejaars MBRT student, word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt tevens een flexibele klantgerichte houding. Daarnaast ben je bereid om wisselende diensten te werken.
 
Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met de intentie deze daarna om te zetten in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, minimaal € 2.526,= (50-0) en maximaal € 3.774,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Laboranten met echo specialisatie ontvangen daarboven op een toeslag. Indien je nog geen specialisatie hebt voltooid, word je ingeschaald in FWG 45, en als je nog in opleiding bent kunnen we je mogelijk inzetten als laborant met beperkte taken en word je ingeschaald in FWG 40.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. 
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Overige informatie
Hopelijk hebben we je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar ons. Kom dan gerust een dagje meekijken, kennismaken en sfeer proeven. Je bent van harte welkom!
Wij hebben deze vacature geplaatst op 08 september 2021. Dit is een doorlopende vacature, je ontvangt tussentijds bericht van ons over jouw sollicitatie.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.