Medisch secretaresse

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor het Hart Long Centrum zoeken wij een

Medisch secretaresse  

Wat ga je doen? 
Als medisch secretaresse kom je te werken in het nieuwe Hart Long Centrum, op de polikliniek van de longgeneeskunde of de cardiologie. Je hebt voornamelijk een secretariële en administratieve rol. Je ontvangt onze patiënten en je toont je betrokkenheid door op een vriendelijke wijze vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden, binnenkomend telefoonverkeer komt bij jou terecht waarna jij zorgt voor een correcte afhandeling. Je bereidt de spreekuren voor en bewaakt vervolgens de continuïteit en doorlooptijd. Verder verzorg je de correspondentie en beheer je de planning en de agenda. Je voelt je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije omgeving voor onze patiënten en bezoekers.

Wat breng je mee?
Je hebt een afgeronde opleiding op HAVO-niveau, aangevuld met een opleiding tot medisch secretaresse of doktersassistent en je bent in het bezit van een diploma medische terminologie. Ervaring met HIX, EPD, Windows en Word is een pré. Je bent klantvriendelijk, representatief en collegiaal. Je bent een teamplayer en je hebt service- en patiëntgerichtheid hoog in het vaandel staan. Je kunt goed zelfstandig werken. Je bent communicatief vaardig en je kan je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Stressbestendigheid en accuratesse zijn een vereiste in deze dynamische omgeving. Je hebt een flexibele instelling met betrekking tot het werkrooster.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 20 uur (55,56%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.028,= (35-0) en maximaal € 2.972,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Je hoeft bij aanstelling niet voldoende beschermd te zijn tegen Hepatitis B, bij aanstelling krijg je een vaccinatie aangeboden.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 22 juli 2022. Stuur je sollicitatie vóór 30 augustus a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 05 september 2022.

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.