Medisch secretaresse allergologie

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de polikliniek allergologie van ZGT zijn wij op zoek naar een

Medisch secretaresse

Wat ga je doen 
Als medisch secretaresse ben je onderdeel van dit team en heet je patiënten en bezoekers welkom aan de balie. Je treedt hen tegemoet met een glimlach waarbij je op een betrokken en klantgerichte wijze de vragen van de patiënt en bezoekers beantwoordt. Naast de balie werkzaamheden is er binnenkomend telefoonverkeer en zijn er patiënt gebonden administratieve taken. Je begeleidt, bewaakt de continuïteit en doorlooptijd van de spreekuren. Daarnaast draag je in het bijzonder bij aan het creëren van een gastvrije omgeving voor de patiënt en bezoekers. Het secretariaat bestaat momenteel uit 4 secretaresses. Binnen de poli allergologie werkt het secretariaat nauw en eensgezind samen met doktersassistenten en 2 allergologen. Wij streven ernaar om de beste allergologische zorg te leveren en vinden het belangrijk dat onze polibezoekers vriendelijk, respectvol en gastvrij behandeld worden.

Wat breng je mee
Je hebt een afgeronde opleiding op HAVO-niveau, aangevuld met een opleiding tot medisch secretaresse en je bent in het bezit van een diploma medische terminologie. Doktersassistenten worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Ervaring met HIX, Windows en Word is een pré.

• Je bent klantvriendelijk, representatief en collegiaal.
• Je bent een teamplayer en je hebt service- en patiëntgerichtheid hoog in het vaandel staan.
• Je kunt goed zelfstandig werken.
• Je bent communicatief vaardig en je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken.
• Stressbestendigheid en accuratesse zijn een vereiste in deze dynamische omgeving.
• Je hebt een flexibele instelling en hebt geen voorkeur met betrekking tot werkdag.


Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor de bepaalde tijd voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt de arbeidsovereenkomst verlengd of omgezet voor onbepaalde tijd. Als je al een overeenkomst hebt voor onbepaalde tijd bij ZGT, dan blijft deze gehandhaafd. Het aantal uren bedraagt de eerste 3 maand 24 uur (66,67%) gemiddeld per week. Daarna bedraagt het gemiddeld 16 uur (44,44%) per week.
Jouw salaris is ingeschaald in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.938,= (35-0) en maximaal € 2.882,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 13 oktober 2021. Stuur je sollicitatie vóór 25 oktober a.s.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 43.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.