MRON zoekt nieuwe radiologen (4 fte)

 • MRON
 • 10 september 2019


MRON zoekt nieuwe radiologen (4 fte)

 

MRON BV (www.mron.nl) is een ambitieus, innovatief bedrijf voortgekomen uit de fusie van de maatschappen radiologie van Medisch Spectrum Twente (Enschede en Oldenzaal), Ziekenhuisgroep Twente (Almelo en Hengelo) en Streekziekenhuis Koningin Beatrix (Winterswijk). Inmiddels zijn ook de nucleair geneeskundigen van de locaties ZGT en MST toegetreden tot MRON B.V.

 

Aan alle patiënten en aanvragers in de regio bieden wij kwalitatief hoogwaardige topklinische zorg door de inzet van orgaangespecialiseerde radiologen en nucleair geneeskundigen. Binnen MRON zijn in totaal 45 fte radiologen en 5 fte nucleair geneeskundigen werkzaam. Wij beschikken over hoogwaardige apparatuur, waaronder 7 MRI’s, 6 CT’s en een PET/CT. In samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Groningen wordt binnen de OOR Noord- en Oost-Nederland op de locaties van ZGT en MST de volledige opleiding tot radioloog aangeboden. Daarnaast biedt MRON gelegenheid tot differentiatie en fellowship in de meeste orgaangebieden.

 

Momenteel ontwikkelen wij een regionaal PACS. Dit systeem biedt mogelijkheden tot regionaal gedifferentieerd werken alsmede de mogelijkheid om thuis te werken (flexibele werktijden, dienst vanuit huis).

 

Andere inhoudelijke speerpunten:

 • MSK / sport radiologie met musculoskeletale echografie en interventies (i.s.m. onder andere Orthopedisch Centrum Oost Nederland)
 • Prostaatradiologie (incl. MRI geleide biopsieën)
 • Mammoradiologie (incl. MRI geleide biopsieën)
 • Neuroradiologie en hoofd hals oncologie
 • Cardioradiologie
 • Verwijscentrum voor pancreas, lever, oesophagus en bariatrische chirurgie
 • Wetenschap, onder andere in samenwerking met de faculteit Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente

 

Profiel

Binnen MRON zijn wij op zoek naar:

Enthousiaste, ambitieuze collega’s met goede communicatieve en sociale vaardigheden. U levert een bijdrage aan de opleiding radiologie, de ziekenhuisorganisatie en de medische staf. Flexibiliteit, kwaliteitsgerichtheid en collegialiteit zijn belangrijke persoonskenmerken.

 

Ook arts-assistenten in de eindfase van hun opleiding worden nadrukkelijk uitgenodigd om mee te solliciteren. Voor de drie ziekenhuislocaties zoeken wij meerdere radiologen met verschillende profielen. Van een meer algemeen profiel (SKB) tot een profiel waarbij aantoonbare affiniteit (bijvoorbeeld door afgerond fellowship of promotie) is met één of meerdere van de volgende aandachtsgebieden tot de aanbeveling strekt: Neuro, MSK, thorax of mammo radiologie.

 

Voor de ziekenhuislocatie SKB zoeken wij één kandidaat, waarbij de huidige chef de clinique mee zal solliciteren. De andere posities worden primair ingevuld in de ziekenhuislocaties MST en ZGT. Daarnaast zult u ook werkzaam zijn op één van de andere locaties. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Wij bieden

MRON biedt een open werkcultuur met alle mogelijkheden om jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontplooien. Wij combineren de voordelen van werken in een perifeer ziekenhuis met de mogelijkheid om het vakgebied op hoog niveau uit te oefenen.

 

De nieuw aan te nemen radiologen zullen aandeelhouder worden van MRON B.V.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

 • drs. M. Kraai, voorzitter MRON, telefoon: 06 – 20 62 62 30
 • drs. E. Leijzer, bedrijfskundig manager, telefoon: 06 – 30 40 99 51

 

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 8 oktober 2019 waarna meeloopdagen staan gepland op dinsdag 15 oktober en donderdag 17 oktober 2019. Daarna volgt een gesprek met de benoemingscommissie van het betreffende ziekenhuis.

 

Sollicitaties

Uw sollicitatie kunt u tot uiterlijk 27 september 2019 indienen via sollicitatie@mron.nl of via het sollicitatieformulier op onze website (www.mron.nl).