OK assistent i.o.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen met hbo-v diploma, die willen doorgroeien naar OK assistent.

OPERATIEASSISTENTEN IN OPLEIDING (zij-instroom) 

Het gaat om een tweejarige beroepsopleiding, die jou opleidt tot het beroep van operatieassistent.

Solliciteer op deze  vacature en kom op korte termijn een dag meelopen om de interessante OK-wereld te ontdekken.

Wat ga je doen? 
Het gaat om een tweejarige beroepsopleiding, die jou opleidt tot het beroep van operatieassistent. Van elkaar leren vinden we belangrijk en jij krijgt als OK-assistent in opleiding alle ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt. Zo word je op de OK begeleid door praktijk- en werkbegeleiders. Samen met gediplomeerde operatieassistenten en medisch specialisten draag je verantwoordelijkheid voor de zorg en veiligheid van de patiënt tijdens een operatie. Onder begeleiding voer je alle taken van een operatieassistent uit, gerelateerd aan de opleidingsfase waar jij op dat moment in zit. Je leert het omlopen, instrumenteren en assisteren tijdens operatieve ingrepen.

Het operatiekamercomplex van ZGT bestaat uit 17 operatiekamers, twee holdings, twee verkoeverkamers en een afdeling CSA, dit alles verdeeld over twee locaties. Je komt te werken op een ambitieuze afdeling waar gewerkt wordt met de nieuwste technologie en TÜV gecertificeerde medische apparatuur. We zijn bijvoorbeeld in het bezit van een hypermoderne Hybride OK en dagelijks worden er operaties uitgevoerd middels robotchirurgie. Je komt te werken in een team van ongeveer 250 medewerkers.

Wat breng je mee?
Je beschikt over een hbo-v diploma (NLQF6). Ook beschik je competenties en de attitude die nodig zijn om binnen de OK te werken. Je bent enthousiaste, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband werken. Je hebt goede contactuele eigenschappen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je durft zelfstandig beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend zijn je sociale vaardigheden meer dan goed ontwikkeld en kun je jezelf goed mondeling uitdrukken. Zowel als het gaat om contact met de patiënten als het werken in teamverband.

Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor de patiënt staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.


Wij bieden jou
Een veelzijdige baan waarbij het aantal te werken uren gemiddeld 36 uur (100%) per week is, dit is inclusief de opleidingsuren. Jouw salaris is in overleg, ingeschaald in FWG 50 gedurende de opleiding.

Bij deze willen wij interne medewerkers die voldoen aan de vereiste opleidingseis uitnodigen om te reageren.

Ben je nu werkzaam in een contract voor onbepaalde tijd, dan blijft deze overeenkomst intact. Een studieovereenkomst zal dan worden toegevoegd worden aan jou bestaande contract. Mocht er op het moment van diplomeren geen formatieruimte zijn binnen de OK door onvoorziene omstandigheden, kun je aanspraak maken op jouw functie van verpleegkundige op een van onze verpleegafdelingen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 8 augustus 2022. Stuur je sollicitatie vóór 16 oktober.
Karin te Spenke, unithoofd OK, telefoonnummer 06 13 13 94 55, of Tessa Kruiper en Lobke Assink, praktijkbegeleiders OK, telefoonnummer 088 708 3575, kunnen je meer informatie geven over deze vacature.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.