Oncologiefysiotherapeut

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de afdeling fysiotherapie zijn wij op zoek naar een

Oncologiefysiotherapeut
met ingang van 13 december 2021 tot 01 mei 2022 


Wat ga je doen
Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van functioneren van het houding- en bewegingsapparaat, gericht op bewegen in het dagelijks leven.
Werken als fysiotherapeut betekent een bijdrage leveren aan de patiëntenzorg en de ontwikkelingen in het vakgebied. Als fysiotherapeut onderzoek, behandel en begeleid je klinische, poliklinische en revalidatie dagbehandeling patiënten. Bovendien neem je deel aan multidisciplinaire overleggen. Daarnaast stel je zelfstandig behandelplannen op en voer je deze uit, waarbij je gebruik maakt van verschillende therapieën. Wij zoeken een fysiotherapeut die zich bezighoudt met het behandelen van patiënten met oncologische problematiek. Daarnaast kun je ingezet worden voor een aantal uren klinische werkzaamheden, revalidatie dagbehandeling en poliklinische behandelingen.

Wat breng je mee
Je bent een BIG geregistreerde fysiotherapeut en hebt enige jaren werkervaring als fysiotherapeut in een multidisciplinaire setting. Ervaring en affiniteit met het behandelen van oncologie patiënten heeft onze voorkeur. Het is een pré als je een afgeronde specialisatie oncologiefysiotherapie hebt of je bent in opleiding hiervoor. Je bent flexibel ingesteld, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent ondernemend, resultaatgericht en sociaalvaardig. Je bent als fysiotherapeut BIG en KFR geregistreerd.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van het zwangerschaps- en bevallingsverlof. Het aantal arbeidsuren bedraagt bij voorkeur 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.882, = (55-0) en maximaal € 4.227,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 11 oktober 2021. Stuur je sollicitatie vóór maandag 25 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 28 oktober 2021.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.