Oncologieverpleegkundige in opleiding

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor afdeling 5 west zijn wij op zoek naar een

Oncologieverpleegkundige in opleiding 

Wat ga je doen? 
Als oncologieverpleegkundige in opleiding draai je mee op de afdeling oncologie/MDL. Je levert een actieve bijdrage aan het organiseren en regisseren van de individuele patiëntenzorg van de aan jou toegewezen patiënten in overleg met andere zorgprofessionals, zodat de continuïteit van deze zorgverlening wordt gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou centraal. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdeling. De opleiding start in het voorjaar van 2023. Tijdens de opleiding loop je stages op onder andere een chirurgische afdeling en de behandelpoli oncologie.

Wat breng je mee?
Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige met een HBO-V diploma die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en bereid is tijd en energie te stoppen in het volgen van de vervolgopleiding oncologie verpleegkundige. Je hebt een goede computervaardigheid en je beschikt over een goed organisatorisch inzicht. Tevens beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Als persoon beschik je over goede sociale vaardigheden, ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je hebt een representatieve en gastvrije uitstraling.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 32 uur (88,89%) per week.
Jouw salaris is gedurende de opleiding ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,- (45-0) en maximaal € 3.468,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na afronding van de opleiding wordt het salaris ingeschaald in FWG 50 en bedraagt dan minimaal € 2.759,- (50-0) en maximaal € 3.922,- (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 19 september 2022. Stuur je sollicitatie vóór 12 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 20 oktober 2022.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.