Oogartsen (2-2,4 fte)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de vakgroep oogheelkunde zijn wij op zoek naar 

Oogartsen (2-2,4 fte) 

Uw werkomgeving en functie 
De vakgroep oogheelkunde werkt op 2 locaties (Almelo en Hengelo), maar zal binnen 2 jaar geconcentreerd worden op 1 locatie. Tevens wordt er gewerkt aan verdere regionale samenwerking met de oogartsen van het MST, waar nu ook al de weekenddiensten mee worden gedeeld. Op dit moment wordt er veel geïnvesteerd in de oogheelkunde ZGT o.a. d.m.v. uitbreiding met optometristen en PA’s en aanschaf nieuwe apparatuur (FAG, OCT, FDT, IOL master 700 etc.).

Uw profiel
De vakgroep zoekt allround oogartsen, subspecialisatie in de nabije toekomst mogelijk, die samen met de huidige oogartsen de oogheelkunde in het ZGT en de regio Twente verder willen innoveren.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank van Duivenboden, medisch manager, telefoonnummer 06-11484201 of Hans Scheenloop, adviseur vakgroep, telefoonnummer 06-22955894.

Op www.zgt.nl kunt u meer informatie vinden over ZGT.

Reageren? Uw motivatiebrief en Curriculum Vitae kunt u versturen via onderstaande button.

De sollicitatiegesprekken met de leden van de vakgroep oogheelkunde en het gesprek met vertegenwoordigers van ZGT en de Coöperatie Medisch Specialisten vinden plaats op nader te bepalen data.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.