Open sollicitatie

Vind je geen vacature die bij je past, maar wil je toch graag bij ZGT werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dat doe je door onderstaand formulier volledig in te vullen.
Als wij jouw open sollicitatie ontvangen, beoordelen we of we je uitnodigen voor een gesprek. Ook als je wordt afgewezen sturen we je een bericht.

Meteen open solliciteren? Meld je dan hieronder aan.

De door jou hier ingevulde gegevens worden uitsluitend voor deze toepassing gebruikt en niet in de database van de website opgenomen. Lees hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.