Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature kunnen vinden maar wil je toch graag bij ZGT werken? Dan kun je altijd een open sollicitatie insturen.  Nadat wij jouw jouw open sollicitatie hebben ontvangen zullen wij de mogelijkheden voor je beoordelen en je hier een terugkoppeling op geven. Je kunt je open sollicitatie indienen via de button ¨Solliciteer¨onder aan deze tekst.

Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplek en kun je geen passende opdracht vinden op onze website? Dan kun je een aanvraag indienen via deze link:

Stageverzoek indienen

De door jou hier ingevulde gegevens worden uitsluitend voor deze toepassing gebruikt en niet in de database van de website opgenomen. Lees hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.