Medewerkers van ZGT

Open sollicitatie medisch specialisten

Vindt u geen vacature die bij u past, maar wilt u toch graag bij ZGT werken als medisch specialist? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dat doet u door onderstaand formulier volledig in te vullen. Als wij uw open sollicitatie ontvangen, beoordelen we of we u uitnodigen voor een gesprek.

Meteen open solliciteren? Meldt u dan hieronder aan.

De door u ingevulde gegevens worden uitsluitend voor deze toepassing gebruikt en niet in de database van de website opgenomen.
Lees hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

In verband met onze aanstaande overgang naar ons nieuwe HR-systeem AFAS is het gedurende deze overgangsperiode tijdelijk niet mogelijk om via deze webpagina te solliciteren. Wij willen je vriendelijk verzoeken om vanaf 2 januari a.s. gebruik te maken van onze vernieuwde sollicitatiepagina op www.werkenbijzgt.nl. Wij kijken uit naar jouw interesse en excuseren ons bij voorbaat voor het eventuele ongemak dat deze overgang met zich mee kan brengen.

 

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.