Physician assistant

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Binnen de polikliniek heelkunde zijn wij op zoek naar een
Physician assistant 

Jouw werkomgeving en functie 
De afdeling heelkunde behandelt patiënten met een groot aantal ziektebeelden. Het kan gaan om zeer complexe chirurgische ingrepen maar ook om relatief kleine chirurgische ingrepen. Op onze polikliniek heelkunde behandelen we patiënten met chirurgische aandoeningen. We werken binnen vier secties: gastro-enterologische chirurgie, mammachirurgie, vaatchirurgie en traumachirurgie. Deze vacature betreft de sectie traumachirurgie.
- 1 aanstelling is voor het aandachtsgebied Traumatologie/POK

Vanuit het perspectief van de patiënt worden care en cure geïntegreerd aangeboden ter bevordering van de continuïteit en kwaliteit van zowel de verpleegkundige zorg als de medische behandeling. Je bent werkzaam binnen een afgebakend medisch domein. Je bezit competenties waarbij je op methodische wijze verrichtingen uitvoert volgens protocollen, procedures en richtlijnen. Je gaat een zelfstandige behandelrelatie met patiënten aan. Je coördineert zorgprogramma’s, informeert en adviseert de patiënt met betrekking tot aandoening of ziekte, het verloop, de behandeling en gevolgen. Je verricht je werkzaamheden onder supervisie van de arts en werkt binnen het medische domein samen met de artsen en arts assistenten binnen heelkunde ten behoeve van een optimale patiëntenzorg. Als physician assistant werk je vanuit een academisch (dus probleemoplossend en analytisch) denkkader, hanteer je domein specifieke kennis op een hoog niveau en waarborg je in samenwerking met andere disciplines de kwaliteit van zorg. .

Jouw profiel

  • Je beschikt over het Master diploma Physician Assistant en je hebt enkele jaren ervaring als een PA.
  • Je voert de procesregie en realiseert afstemming van behandelprocessen.
  • Je verricht specifiek medische (onder verantwoordelijkheid en supervisie van een medisch specialist) en verpleegkundige handelingen voortkomend uit de behandelplannen van patiënten.
  • Je verricht onderzoek en past evidence-based richtlijnen toe, je ontwikkelt multidisciplinaire behandelprotocollen en procesbeschrijvingen.
  • Je past innovaties toe, doet verbetervoorstellen en stelt verbeterplannen op.

Wij bieden 
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid de arbeidsovereenkomst om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Minder werken is mogelijk, met een ondergrens van 32 uur (88,89%) per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.225,= (60-0) en maximaal € 4.682,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie 
Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst op 29 juni 2020. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang bij deze procedure. Stuur je sollicitatie vóór eind augustus.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.