Physician assistant gastro enterologie

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor het specialisme chirurgie zijn wij op zoek naar een

Physician assistant gastro enterologieunctie 

Wat ga je doen? 
Voor het specialisme chirurgie zijn wij op zoek naar een physician assistant. Het accent van de functie ligt op het uitvoeren van medische taken in de directe patiëntenzorg die voortkomen uit de medische behandelplannen van klinisch opgenomen patiënten. Je stuurt op hoogwaardige kwaliteit van zorg in nauwe samenwerking met een verpleegkundig specialist die op de poli werkzaam is. Je bent werkzaam als zaalarts op de klinische afdeling 5 Noord, locatie Almelo. Afdeling 5 Noord is een chirurgische afdeling met 35 bedden. Er liggen met name patiënten die geopereerd zijn aan maag, slokdarm en darmen. Als physician assistant werk je in de kliniek en polikliniek. Je levert directe patiëntenzorg onder supervisie van een medisch specialist. Je werkt samen met arts-assistenten, verpleegkundigen en andere disciplines. Het medisch behandelteam bestaat uit 12 GE-chirurgen, 1 physician assistant en 1 verpleegkundig specialist.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiast en gedreven hbo opgeleide zorgprofessional met affiniteit voor de zorgverlening aan deze patiëntengroep. Je bent in het bezit van de vervolgopleiding physician assistant en staat ingeschreven in het NAPA-register. Heb je nog geen diploma maar ben je bereid deze opleiding te volgen, dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren. Een assessment kan deel uit maken van de toelatingsprocedure.
We zoeken een zorgprofessional met ruime belangstelling voor het vakgebied en voor het bevorderen van de kwaliteit van zorg. Iemand die flexibel is ingesteld en die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt efficiënt en planmatig en kunt goed in teamverband werken.
Als physician assistant ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de dagelijkse artsenvisite, je verricht medische handelingen voortkomend uit het behandelplan van de patiënt. Ook coördineer je de uitvoering van het medisch behandelplan door afstemming en samenwerking. Daarnaast stel je behandelprotocollen op samen met de medisch specialisten en de verpleegkundig specialisten en verzorg je de kennisoverdracht aan verpleegkundigen en aan andere ondersteunde disciplines. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,- (60-0) en maximaal € 4.964,- (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 22 augustus 2022. Stuur je sollicitatie vóór 01 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats. 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.