Physician assistant slaapcentrum

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor het slaapcentrum van ZGT zijn wij op zoek naar een

Physician assistant 

Wat ga je doen? 
Als physician assistant binnen het slaapcentrum vervul je een belangrijke rol in de diagnostiek en behandeling van de patiënten met slaap-gerelateerde aandoeningen. Respiratoire slaapaandoeningen (o.a. slaapapneu) staan vaak aan de basis van veel voorkomende klachten zoals o.a. vermoeidheid, hartritmestoornissen en metabool syndroom. Tevens is er veel overlap met neurologische slaapaandoeningen als insomnie en biologische klok syndromen. Je kunt vanuit jouw functie dus een belangrijke bijdrage aan de levenskwaliteit van jouw patiënten leveren.

Je werkt binnen de RVE longgeneeskunde onder directe supervisie van de vakgroep longgeneeskunde en in intensieve samenwerking met betrokken vakgroepen (neurologie, KNO en kindergeneeskunde), PA’er, VS’ers, longfunctielaboranten en KNF laboranten. Op methodische wijze voer je verrichtingen uit volgens de protocollen, procedures en richtlijnen. Je coördineert zorgprogramma’s en gaat een zelfstandige behandelrelatie met patiënten aan waarbij je informeert en adviseert met betrekking tot de aandoening of ziekte, het verloop, de behandeling en de gevolgen. Je werkt vanuit een academisch (dus probleemoplossend en analytisch) denkkader, hanteert domein specifieke kennis op een hoog niveau en waarborgt in samenwerking met andere disciplines de kwaliteit van zorg.

Naast het draaien van spreekuren, het analyseren van onderzoeken en opstellen van behandelingen ben je ook technisch en functioneel specialist van de apparatuur die wij gebruiken voor de onderzoeken en behandelingen. Je biedt ondersteuning bij het juiste gebruik van de apparatuur voor patiënten. De unieke integratie van het slaapcentrum binnen het hart long centrum en de aanwezigheid van ons obesitascentrum betekent dat je werkzaam bent in een omgeving waar veel relevante vakgebieden samenkomen. Dit biedt jou veel voordelen op het gebied van samenwerking en kennisdeling en maakt de werkomgeving enorm interessant.

Wat breng je mee?
Je bent afgestudeerd en geregistreerd als Master Physician Assistant. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale, communicatieve en organisatorische vaardigheden.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.


Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt 32 uur (88,89%) of 36 uur (100%) per week.
Het salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT-toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. Interne kandidaten met een vast dienstverband kunnen met een werkgarantie geplaatst worden in deze tijdelijke functie. 

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 17 maart 2023. Stuur je sollicitatie vóór 01 mei a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.