Plastisch chirurg, 0.6 - 1 FTE, in overleg

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Plastisch Chirurgen Coöperatie Oost-Nederland (PCOost) zoekt een enthousiaste 

Plastisch chirurg, 0.6 - 1 FTE, in overleg

Wat ga je doen? 
Een maatschapsplek binnen onze volwassen praktijk met 10 plastisch chirurgen. Wij bieden ruimte voor ambitie en kwaliteit van leven in de mooiste streek van Nederland met een prettige, collegiale werksfeer binnen een enthousiaste club plastisch chirurgen. Na een proefperiode van 6 maanden als chef de clinique bestaat de mogelijkheid voor toetreding tot de Coöperatie bij gebleken geschiktheid.

De plek is ter vervanging van collega Zöphel.

Ons vak wordt in Twente in de volle breedte uitgevoerd, inclusief de meer complexe ingrepen. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat er plezier is in het werk, ruimte is voor vernieuwing/innovatie in de zorg, flexibiliteit, ondernemerschap en het creëren van dedicated teams. Wij zijn ook in onderzoek actief als u dat leuk vindt.

Wat breng je mee?
Een enthousiaste collega met interesse en affiniteit op het gebied van de hand- en polschirurgie en algemene plastische chirurgie en de wens zijn/haar kennis op dit vlak verder te verdiepen. Er is uiteraard plaats voor verdieping van iemands eigen niche. Goede communicatieve en sociale vaardigheden en het willen en kunnen werken in multidisciplinair verband is vereist. U gaat op meerdere locaties werken - met de focus op de Xpert Clinics te Enschede en het topklinische veld binnen ZGT Almelo-Hengelo.

Ook kandidaten die binnen afzienbare tijd de opleiding afronden worden uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden jou
Voor kandidaten met collega’s als partner kunnen wij ons inzetten voor een plek voor het hele gezin binnen onze regio, evenals bij het vinden van uw vrijstaande woning en scholen voor kinderen.

Onze dynamische groep van 10 plastisch chirurgen werkt op de volgende locaties:
• Medisch Spectrum Twente Enschede/Oldenzaal, ondersteund door 2 ANIOS;
• Ziekenhuisgroep Groep Twente Almelo en Hengelo, ondersteund door 2 ANIOS en
   een verpleegkundig specialist;
• Veldhuis Kliniek en Xpert Clinics Enschede/Almelo;
• Phizi Oost-Nederland, anderhalvelijns project gefocust op huidoncologie in de huisartsenpraktijk.

De leden van de Coöperatie PCOost zijn:
Drs. Arjen Blomme
Drs. Gijs van Couwelaar
Drs. Stijn Hamburg
Drs. Narda Hendriks-Brouwer
Drs. Oscar van Kooten
Dr. Hinne Rakhorst
Drs. Carlijn Schipper; chef de clinique in proeftijd voor toetreding
Dr. Ute Schmidbauer
Drs. Yvonne Smulders (uittredend)
Drs. Johan Wijbenga
Dr. Oliver Zöphel (uittredend)

Kijk ook op onze homepage: https://plastischchirurgen.com/

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Drs. J.G. Wijbenga Plastische, reconstructieve en handchirurgie ZGT, telefoonnummer (088) 708 5245, of per mail j.wijbenga@zgt.nl  

Wij hebben deze vacature geplaatst op 23 juni 2022. U via onze site www.zgt.nl uw sollicitatie indienen via de daarvoor bestemde button.

Een gesprek met vertegenwoordigers van Coöperatie Medisch Specialisten (CMS) en ZGT maakt ook onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.