Recoveryverpleegkundige

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT is topklinisch en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de afdeling recovery, onderdeel van het OK-complex in ZGT, zoeken wij een

Recoveryverpleegkundige

Wat ga je doen
Als recoveryverpleegkundige ben je onderdeel van het OK-proces en kun je in de pre- en postoperatieve fase veel betekenen voor de patiënt, die daar op zijn kwetsbaarst is. We zien patiënten van alle leeftijdscategorieën. De werkdruk is wisselend, waarbij pieken en rustige momenten elkaar afwisselen.

Jij brengt mee 
Je beschikt over een diploma recovery verpleegkundige. Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband werken. Je hebt goede contactuele eigenschappen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Je durft zelfstandig beslissingen te nemen. Vanzelfsprekend zijn je sociale vaardigheden meer dan goed ontwikkeld en kan je jezelf goed mondeling uitdrukken. Zowel als het gaat om contact met de patiënten als het werken in teamverband. Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor de patiënt staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.

Wij bieden jou
Een uitdagende en afwisselende baan, mede door de twee verschillende locaties met zowel inzet op hoog als laag complex, in een gemotiveerd team dat zich kenmerkt door professionaliteit en collegialiteit.
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van één jaar, met mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt maximaal 36 uur (100 %) gemiddeld per week. Parttime werken is in overleg mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67 %) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.882,= (55-0) en maximaal € 4.227,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Aangenaam!
Je komt te werken binnen het OK-complex op de holding en recovery. De OK, ook wel het hart van het ziekenhuis, bestaat uit de holding, operatiekamers en de recovery. ZGT heeft 2 locaties. Locatie Hengelo richt zich vooral op planbare hoog volume zorg, waar locatie Almelo zich vooral richt op hoog complexe en acute zorg.
Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 07 mei 2021. De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.