Researchverpleegkundige cardiologie

Wil jij werken in een uitdagende functie waarin jij bijdraagt aan de ontwikkeling in ons team cardioresearch?  Lees dan snel verder! 

Voor de cardiologie zijn wij namelijk op zoek naar een

Researchverpleegkundige 

De cardiologen van het ZGT zijn actief in medisch-wetenschappelijk onderzoek naar veelbelovende medicijnen en behandelmogelijkheden. Om groei van contract- en eigen onderzoek te realiseren, wordt team Cardioresearch uitgebreid.

Wat ga je doen
Als researchverpleegkundige op de cardiologie zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en bijdragen aan het uitvoeren van medisch-wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe, veelbelovende cardiovasculaire behandelingen, zowel klinisch en poliklinisch, onder supervisie van onderzoekers en cardiologen. Je werkt mee aan de ontwikkeling, bewaking en praktische vertaling van protocollen. Ook introduceer je nieuwe onderzoeken en draag je bij aan de uitvoering hiervan. Je hebt ook een coördinerende rol en begeleidt patiënten in de onderzoeken. Je werkt onder andere binnen ZGT samen met de polikliniek, verpleeg- en functieafdelingen, apothekers en laboratorium.

Wat breng je mee
Je bent een hbo opgeleide verpleegkundige en hebt ervaring in de cardiologische patiëntenzorg. Je hebt de affiniteit en ambitie om actief bij te dragen aan klinisch-wetenschappelijk onderzoek op cardiologisch gebied. Je hebt de bereidheid om anderen te scholen in regelgeving en uitvoering van onderzoek bij mensen (GCP e.d.). Je volgt relevante cursussen en neemt deel aan landelijke en buitenlandse onderzoeksvergaderingen. Je hebt kennis van tekst- en dataverwerking. Je werkt accuraat, beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels. Je bent een teamplayer, sociaal, enthousiast met een professionele attitude. Je bent flexibel in werktijden en hebt dus de bereidheid om buiten werktijden activiteiten, zoals vergaderingen en videoconferenties, te doen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal arbeidsuren bedraagt 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.336 ,= (50-0) en maximaal € 3.490,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 30 december 2021. Stuur je sollicitatie vóór 19 januari a.s.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 24 januari 2022.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.