Medewerkers van ZGT

Secretaresse radiologen en nucleair geneeskundigen

Wil je graag werken in een topklinisch ziekenhuis, zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde zijn wij op zoek naar een

Secretaresse radiologen en nucleair geneeskundigen 

Wat ga je doen? 
Als secretaresse van de radiologen en nucleair geneeskundigen heb je een afwisselende ondersteunende en administratieve rol. Je ontzorgt de medisch manager op een zoveel mogelijk zelfstandige en proactieve wijze. Ook beheer je de agenda’s van de medisch manager, de radiologen en de nucleair geneeskundigen. Daarnaast bereid je verschillende vergaderingen voor en zorgt dat deze genotuleerd worden, draag je zorg voor de planning van de radiologen in samenwerking met de planner in een naburig ziekenhuis en zorg je voor een goede administratieve afhandeling van eerdergenoemde zaken. Ook heb je een administratieve rol bij de opleiding van arts-assistenten van de afdeling radiologie en heb je regelmatig contact en overleg met de managementassistent van de maatschap radiologen.

Je komt binnen de muren van ZGT te werken met ongeveer 20 radiologen, 9 assistenten en daarnaast heb je ook contact met laboranten, administratie en applicatiebeheerders. De afdeling radiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met het vaststellen van een diagnose, de aard en locatie van een ziekte. Dit gebeurt met behulp van apparatuur die röntgenstralen, geluidsgolven en magnetisme gebruiken.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van, of behaald op korte termijn, een diploma op administratief gebied.
  • Een diploma tot medisch secretaresse is een pré.
  • Goede beheersing van Windows, Outlook, Word en Excel is noodzakelijk.
  • Verder vinden wij het belangrijk dat je gastvrij, collegiaal en representatief bent. Je kan goed samenwerken en voert je werk flexibel en deskundig uit. Stressbestendigheid is een vereiste in deze dynamische omgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken.
  • Goed om te weten: je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Wat krijg je van ZGT

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 20 uur (55,56%) tot 24 uur (66,67%) gemiddeld per week. De arbeidsovereenkomst kan zo spoedig mogelijk aanvangen.
  • FWG 45, CAO ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.682,= (45-0) en maximaal € 3.642,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, tot 57 uur naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen, o.a. via het platform GoodHabitz

Wij zijn ZGT!
Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 300 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op.

Nieuwsgierig?
Stuur je sollicitatie uiterlijk 05 oktober a.s. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 17 oktober 2023.
Wil je meer weten, neem dan telefonisch contact op met Rik Buijse, unithoofd medische beeldvorming, op 06 10 92 29 58.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.