SEH verpleegkundige

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor de afdeling Spoedeisende hulp (SEH) ZGT zoeken wij een
SEH verpleegkundige

Jouw werkomgeving en functie
Je komt te werken op een dynamische afdeling waar hoog complexe patiëntenzorg wordt verleend. De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) is volop in beweging en ontwikkeling. Jaarlijks worden 30.000 patiënten met een acute zorgvraag gezien. Efficiënt en snel samenwerken is bij het bieden van zorg op de SEH van levensbelang. Professionaliteit, openheid, collegialiteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. De afdeling kenmerkt zich door een positieve en collegiale werksfeer.

Jouw profiel
Als SEH verpleegkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team van SEH artsen, arts assistenten, SEH verpleegkundigen, doktersassistenten en gastvrouwen. Je bent verantwoordelijk voor een goede doorstroom van onze patiënten, behandeling van zorgvragen en doe je de triage volgens het Nederlandse triage systeem (NTS). Jaarlijkse scholing en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons vanzelfsprekend. Omdat de afdeling een uiterst dynamisch karakter kent en er sprake is van piekbelasting vinden wij het belangrijk dat je zelfstandig in teamverband kunt werken, een brede kennis hebt en al minimaal een jaar werkervaring hebt opgedaan als gediplomeerd SEH verpleegkundige.

Je bent in het bezit van het erkend SEH diploma en je voelt je thuis in een uiterst dynamische werkomgeving. Je hebt bij voorkeur de TNCC opleiding met goed gevolg afgesloten, of je bent bereid deze alsnog te volgen. Daarnaast ben je in het bezit van EPLS of gelijkwaardige scholing. Je hebt het vermogen zelfstandig te werken en in te spelen op acute situaties van meerdere patiënten. Uiteraard ben je BIG geregistreerd.

Er wordt van je verwacht dat je actief en enthousiast participeert in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je beschikt over een flexibele instelling, bent leergierig en assertief en je beschikt over goede sociale vaardigheden en contactuele eigenschappen. Representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel patiënt als andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je kunt goed in teamverband werken. Je kunt omgaan met, bij de afdeling horende, complexe verpleegsituaties. Je bent stressbestendig en bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Het begeleiden van patiënt en familie vind je belangrijk. Een positieve instelling en respect voor de patiënt staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.


Wij bieden
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt 36 uur (100%) per week. Parttime is bespreekbaar, waarbij 24 uur (66,67%) de ondergrens is.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.115,= (55-0) en maximaal € 4.391,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je bij aanstelling voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.