Medewerkers van ZGT

ZGT is op zoek naar SEH-artsen KNMG 

Kom jij werken in het mooie Twente?

“Op onze SEH kom je terecht in een gezellig team van een acute internist en vier SEH-artsen. Wij zijn een enthousiaste, ambitieuze en hardwerkende groep die voor elkaar klaar staat. We werken graag samen met collega specialisten en ons hecht verpleegkundig team. Al lijken wij misschien een klein perifeer ziekenhuis in de regio, op de SEH zien we bijna 90 patiënten per dag. Alle aspecten van ons mooie vak komen aan bod.”
- Leonie Geut, SEH-arts KNMG -


Sterke acute as
Ons STZ-ziekenhuis gaat voor een sterke acute as. Dat betekent dat we de ambitie hebben van 24/7 SEH-artsen KNMG, waarbij wij duurzaam en gezond roosteren heel belangrijk vinden. Wij beschikken over een AOA waar een groot deel van de opnames vanaf de SEH naar toe gaan. Hier vindt eventueel aanvullende diagnostiek plaats, kortdurende observatie en/of opname tot 48 uur. Er zijn plannen om in de toekomst een nieuwe SEH te realiseren.
 

Ons team 
De vakgroep Spoedeisende Geneeskunde bestaat momenteel uit vier SEH-artsen KNMG en een Internist Acute Geneeskunde. Daarnaast bestaat ons team uit een aantal VS/PA en ANIOS SEH. Als vakgroep begeleiden wij onder andere HAIO’s, VS/PA in opleiding, coassistenten en semi-artsen. Een van onze SEH-artsen is medisch manager van de RVE SEH/AOA.

Wat breng je mee? 
Wij zoeken enthousiaste, communicatief sterke en doortastende SEH-artsen die de vakgroep verder vorm willen geven. Je kan goed coördineren en stelt je hierin besluitvaardig op. Je bent zeer bedreven in de resuscitatie van kritiek zieke patiënten. Daarnaast ben je geïnteresseerd in het opleiden VS/PA, ANIOS, HAIO’s, semi-artsen en coassistenten.

Wij bieden jou
Wij bieden je een uitdagende en veelzijdige baan als SEH-arts binnen ons leuke team. Bij ons krijg je de kans je ambities waar te maken en nieuwe plannen voor de SEH te ontwikkelen. Je gaat werken op onze SEH in Almelo die bestaat uit 20 bedden, twee traumakamers en een ruime acute kamer. Wij delen onze wachtkamer met de geïntegreerde huisartsenpost.

Jaarlijks zien wij ruim 30.000 patiënten met een acute zorgvraag. Tijdens je werk ben je betrokken bij patiënten van vrijwel alle poortspecialismen. Dit betreffen zowel onverwezen als verwezen patiënten. Hierin heb je niet alleen een superviserende en coördinerende rol, maar doe je ook directe patiëntenzorg. POCUS en PSA worden volgens de richtlijnen van de NVSHA uitgevoerd.

Je werkt in een onregelmatig rooster van vooralsnog dag- en avonddiensten en doet ongeveer eens per maand een weekenddienst. Je wordt ingeschaald volgens de AMS op basis van je werkervaring. Wil je parttime werken? Dat kan natuurlijk. Een vast contract behoort zeker tot de mogelijkheden.

Laten we eerlijk zijn
Je zult wel denken: Twente? Dat is toch die regio vol natuurgebieden, landgoederen en boerderijen? Je hebt gelijk! Daarom kun je bij ons ook zo goed van de natuur genieten. Fiets langs de mooie landschappen of bezoek de idyllische dorpjes. Hier zijn de huizen nog ruim en betaalbaar. Voor kinderen is Twente een fantastische omgeving om op te groeien.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Kom bij ons werken!
Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Of wil je meer weten? Bel dan een van onze SEH-artsen op telefoonnummer (088) 708 3020. Neem ook gerust contact op als je een keer wil komen kijken.

Wil je graag solliciteren? Klik dan op onderstaande button.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.