ZGT is op zoek naar SEH-artsen KNMG 

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT is topklinisch en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. Op locatie Hengelo is geen spoedeisende hulp.

Op de SEH van ZGT worden jaarlijks ruim 25.000 patiënten met een acute zorgvraag gezien. Wij bieden een uitdagende, veelzijdige baan als SEH-arts, waarbij u betrokken bent bij patiënten van bijna alle poortspecialismen. Spoedechografie en PSA worden volgens de richtlijnen van de NVSHA toegepast.

Als vakgroep SEH begeleiden wij onder andere AIOS huisartsgeneeskunde, PA in opleiding, coassistenten van het coschap acute geneeskunde en semi-artsen spoedeisende geneeskunde. Verder hebben we een enthousiaste poule met VS/PA en ANIOS SEH.
De vakgroep
De vakgroep spoedeisende geneeskunde bestaat momenteel uit 5 SEH-artsen KNMG: Deborah Kuster, Judith Mulder, Roos Flameling, Leonie Geut en Jolein Huttenhuis. Er zijn veel ontwikkelingen binnen ZGT waarbij de vakgroep spoedeisende geneeskunde actief betrokken is. De medisch manager van de RVE SEH en AOA is een SEH-arts. Tevens is één van onze SEH-artsen medisch manager van Ambulance Oost.

Wat wij zoeken 
ZGT zoekt enthousiaste, communicatief sterke en doortastende SEH-artsen die graag vorm geven aan de ambitieuze vakgroep spoedeisende geneeskunde in ons ziekenhuis. Ook als u de opleiding SEH-arts binnenkort afrondt, nodigen wij u uit uw belangstelling kenbaar te maken. Tevens nodigen wij internisten Acute Geneeskunde uit te solliciteren, wanneer u in de rol van SEH-arts wilt werken. U bent sterk in het coördineren van de zorg en u stelt zich hierin besluitvaardig op. U werkt graag in een ziekenhuis waar breed draagvlak is voor de SEH-artsen, zowel binnen de medische staf als in de Raad van Bestuur. Daarnaast vindt u het leuk om een rol te spelen in het opleiden van arts-assistenten, AIOS’en huisartsgeneeskunde, semi-artsen en co-assistenten.

Wat wij bieden
Wij bieden u een veelzijdige baan als SEH-arts binnen ons leuke en ambitieuze team. De lijnen in het ziekenhuis zijn kort en de samenwerking met overige specialismen is goed. Er wordt tevens nauw samengewerkt met de huisartsenpost die zich naast de SEH in het ziekenhuis bevindt.
Wij bieden een contract met arbeidsvoorwaarden conform de AMS. U wordt tevens lid van de Coöperatie Medisch Specialisten. Zowel een parttime als een fulltime dienstverband behoren tot de mogelijkheden.

Overige informatie
Voor meer informatie over de functie kunt u terecht bij één van de SEH-artsen via telefoonnummer (088) 708 3020. Op www.zgt.nl vindt u meer informatie over ons ziekenhuis.

Uw sollicitatie kunt u via ondersaande button toesturen.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.