Specialistisch laborant interventie

Werk jij als laborant graag op gelijke voet samen met je collega’s en de medisch specialisten van zowel radiologie als vaatchirurgie om een directe bijdrage te leveren aan de gezondheid van onze patiënten? Zoek je uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional binnen ons topklinische ziekenhuis? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor onze afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde zoeken wij nieuwe collega’s voor de functie 

Specialistisch laborant interventie

 

Wat ga je doen
Je werkt binnen het OK-complex op zowel de interventiekamer als de hybride OK. Een verschil met de werkzaamheden van de andere specialistisch laboranten die binnen de afdeling radiologie werken is, dat je, naast het zorgdragen voor optimale toepassing van moderne beeldvormende technieken zodat een goede diagnose gesteld wordt, echt bijdraagt aan het beter maken van de patiënten. De functie is uitdagend en afwisselend en de samenwerking tussen de collega’s van het interventieteam is top. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van de planning tot het ontslag van de patiënten. Je coördineert en faciliteert de interventies die door de interventie radioloog, met jouw ondersteuning, worden uitgevoerd. Je werkt je diensten samen met twee collega-laboranten en de interventieradioloog. Je werkt echt in teamverband om samen het beste resultaat voor de patiënt te behalen. Iedereen staat op gelijke voet en ook jouw inbreng wordt gewaardeerd. Door de grote afwisseling in de werkzaamheden en zowel geplande als spoed- en traumazorg is het werk erg dynamisch. Dit maakt de functie ook zo uitdagend omdat je te allen tijde moet blijven schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Ook draai je af en toe diensten mee op de reguliere radiologie afdeling, wat het werk nog meer afwisselend maakt.

Wat breng je mee
Je hebt de opleiding MBRT en de post Hbo opleiding interventieradiologie met succes afgerond (mocht je reeds 2 jaar werkzaam zijn als laborant en wanneer je graag de opleiding wilt volgen, dan willen we je ook vragen om te reageren). Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief, beschikt over een grote mate van accuratesse en je kunt omgaan met hectiek. Tevens ben je een teamspeler en je hebt een flexibele klantgerichte houding. Daarnaast ben je bereid om wisselende en bereikbaarheidsdiensten te draaien. Je voelt je prettig in een omgeving waar medische ingrepen worden verricht.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 (wanneer je de opleiding interventieradiologie hebt afgerond) en bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Het is mogelijk om, voordat je de stap neemt om te solliciteren, eerst contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken om eens geheel vrijblijvend met ons mee te lopen. Je bent van harte welkom! 
Dit kan door te bellen met Anacleta Wilthuis, unithoofd radiologie en nucleaire geneeskunde, telefoonnummer 06 10 91 79 31. 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.