Subsidiecoördinator

Wil jij bijdragen aan het leveren van topzorg in de regio? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor de ZGT Academie zijn wij op zoek naar een

Subsidiecoördinator 

Wat ga je doen? 
Als subsidiecoördinator optimaliseer je de huidige subsidietrajecten voor met name de opleidingsactiviteiten van ZGT en dankzij jouw proactiviteit en inzet zorg je voor het binnenhalen van nieuwe subsidies. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de versterking van de financiële positie van ZGT. Dit maakt het voor ons mogelijk om zorg van topkwaliteit te kunnen leveren en dit geeft ons nog meer opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze huidige én toekomstige zorgmedewerkers. Vanuit jouw zelfstandige rol ondersteun en faciliteer je de zorg gerelateerde afdelingen en werk je nauw samen met jouw collega’s van de ZGT Academie en andere afdelingen binnen ZGT, zoals de afdeling Financiën en Informatie. Je gaat externe contacten aan met relevante partijen en collega ziekenhuizen om nieuwe mogelijkheden te verkennen en ontwikkelen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het professionaliseren en centraliseren van de projectadministratie omtrent subsidies binnen ZGT.
De ZGT Academie coördineert, verzorgt en ondersteunt alle opleidingsactiviteiten binnen ZGT. Deskundigheid is voor ons als topklinisch ziekenhuis van het grootste belang. Opleiding, onderwijs en onderzoek zijn dan ook belangrijke kerntaken van ZGT. De ZGT Academie zorgt voor bij- en nascholing van onze medewerkers om de kwaliteit van onze zorg te garanderen en verder te ontwikkelen. Er is ruimte voor het ontwikkelen van vaardigheden en het toepassen van creativiteit bij beroepen in de verpleging en verzorging, bij medische en paramedische beroepen, bij onderzoekers en natuurlijk ook bij de ondersteunende beroepen op facilitair gebied. Op deze wijze investeren we continu in het creëren van een stevige leercultuur en structuur.

Wat breng je mee?
Je beschikt bij voorkeur over een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld in de richting MER of bedrijfseconomie. Daarnaast is ervaring met opleidingssubsidies als Praktijkleren, Stagefonds, SectorplanPlus, Kwaliteitsimpuls Personeel Ziekenhuiszorg (KiPZ) een pré. Je bent sterk in het uitzoeken van wet- en regelgeving en de praktische vertaling naar de mogelijkheden die deze voor ons bieden op het gebied van subsidies. Als persoon benut je graag kansen, ben je proactief en ga je makkelijk contacten aan met anderen. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt 21,6 uur (60%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.759,= (50-0) en maximaal € 3.922,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 23 juni 2022. Stuur je sollicitatie vóór 06 juli a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 12 juli 2022 vanaf 14.00 uur.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.