Technicus vastgoed (beheer en onderhoud)

Zorg jij als technicus dat onze zorgverleners altijd kunnen vertrouwen op de technische systemen van het ziekenhuis? Wil jij met jouw technische kennis en vaardigheden bijdragen aan het leveren van topzorg in de regio, zoek je uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als professional? Dan is ZGT de werkgever voor jou!

Voor onze afdeling vastgoed zijn wij op zoek naar een

Technicus vastgoed (beheer en onderhoud) 

Wat ga je doen? 
Als technicus niveau 4 ben je verantwoordelijk voor het eerstelijns onderhoud en geplande preventieve onderhoudswerkzaamheden. Je bent het gezicht van de afdeling binnen het ziekenhuis en richting externe partijen aangaande de uitvoering van werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit het beheer en onderhoud van met name gebouw gebonden technische installaties. Daarbij stel je onderhoudsprotocollen op, voer je preventief onderhoud uit en bied je technische ondersteuning aan collega’s. Binnen de gestelde procedures verstrek je opdrachten aan buitenfirma’s en ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, begeleiden en controleren van de buitenfirma’s. Je werkt in digitale kwaliteitssystemen en verzorgt de communicatie en afstemming omtrent de uitvoering van werkzaamheden op afdelingsniveau. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van gebruiksmaterialen en onderdelen. Je werkt op zowel locatie Almelo als Hengelo en draait mee in de storingsdiensten. De afdeling vastgoed is onderdeel van het facilitair bedrijf en is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het vastgoed op de locaties Hengelo en Almelo. Je maakt deel uit van de afdeling vastgoed techniek, waar je als technicus deel uitmaakt van een team die gezamenlijk het beheer en onderhoud uitvoeren over de gebouwen, gebouwgebonden installaties, apparatuur en terreinen.

Wat breng je mee?
Je bent in bezit van tenminste een technisch Mbo-diploma op niveau 4. Je hebt affiniteit met zowel elektrische als werktuigbouwkundige installaties en beschikt over meerdere jaren ervaring met vergelijkbare werkzaamheden, bij voorkeur in de gezondheidszorg. Je brengt kennis en ervaring mee wat betreft werktuigbouwkunde en/of mechatronica (meet- en regeltechniek voor gebouwinstallaties) en het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud. Je kunt werken met digitale systemen en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Als persoon denk en werk je gestructureerd en procesmatig. Daarbij ben je klantgericht, dienstverlenend en resultaatgericht. Je bent dan ook flexibel in denken en handelen en hebt een proactieve houding. Wij zijn op zoek naar iemand die goed zelfstandig kan werken en een echte teamplayer is. Je bent dan ook positief in houding en gedrag en bent bereid om ook buiten reguliere werktijden te werken. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) per week. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,- (45-0) en maximaal € 3.468,- (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ook krijg je bij ons een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen (indien van toepassing), naar keuze te besteden PLB-uren, een reiskostenvergoeding en eventuele andere voorkomende toeslagen conform de CAO Ziekenhuizen. Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei online workshops en trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 1 september 2022. Stuur je sollicitatie voor 30 september. Ard Wissink, coördinator gebouwbeheer vastgoed, telefoonnummer 06-34492483 kan je meer informatie geven over deze vacature. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum en tijd.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.