Vasculair laborant i.o.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Werk je graag zelfstandig met patiënten én werk je graag met geavanceerde technische apparatuur? En heb je al een opleiding op Hbo-niveau in de zorg gevolgd? Dan is de opleiding tot vasculair diagnostisch laborant wellicht een mooie kans voor je!

 Voor het vaatlab zijn wij op zoek naar een

Vasculair laborant in opleiding 

Wat ga je doen? 
Ons enthousiaste vaatteam bestaat uit acht gediplomeerde laboranten die met grote mate van zelfstandigheid werkzaam zijn op locatie Almelo en Hengelo. Organisatorisch horen we bij de afdeling chirurgie. De eerste tijd voer je de onderzoeken uit samen met een gediplomeerde laborant, zij werkt je in en leert je de kneepjes van het vak. Daarna ga je zelfstanding werken. Je doet onderzoek naar het functioneren van de bloedvaten. Het vaatonderzoek kan eventuele vaatproblematiek aantonen of uitsluiten. Je verricht, interpreteert en rapporteert zelfstandig. Het werk verricht je meestal op de eigen afdeling, maar het kan ook voorkomen dat je hiervoor bijvoorbeeld naar de IC moet gaan. Naast je werk in het ziekenhuis volg je de opleiding tot vasculair diagnostisch laborant aan de hogeschool InHolland in Haarlem. Afhankelijk van je vooropleiding kan het zijn dat je begint met de instapmodule, deze start in oktober 2022. De opleiding tot vasculair diagnostisch laborant start in januari 2023 en duurt ongeveer een jaar. Je gaat gemiddeld één keer per week naar de Hogeschool. Slaag je voor de opleiding dan krijg je het post-hbo-diploma Inholland Academy. De opleiding is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) en de Vereniging voor Non-Invasieve Vaatdiagnostiek (VNIVD). Een waardevol diploma dus.

Wat breng je mee?
Je hebt een (para-)medisch Hbo-diploma en bent gemotiveerd om de opleiding tot vasculair laborant te gaan volgen. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, flexibiliteit en de bereidheid om samen met het team een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de afdeling. Je stelt de juiste prioriteiten, blijft nauwkeurig en bewaart de rust bij drukte. Je hebt een professionele en klantgerichte houding. Je beschikt over invoelend vermogen ten aanzien van de patiënt, bent oplettend, accuraat en stressbestendig en hebt een professionele en klantgerichte houding. Werken in een klein en enthousiast team spreekt je aan. Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor de duur van de opleiding. Na de opleiding wordt deze, indien er formatieruimte beschikbaar is, omgezet naar onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal uren bedraagt 32 uur (88,89%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is tijdens de opleiding ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,= (45-0) en maximaal € 3.468,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na diplomering zal jouw salaris ingeschaald worden in FWG 50.
Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT-toeslagen en reiskostenvergoeding. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 29 juni 2022. Stuur je sollicitatie vóór 01 september a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.