Verpleegkundig specialist GGZ ziekenhuispsychiatrie (MR19-AH105)

  • PAAZ
  • 2 juli 2019
  • 36 uur per week

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

 

Voor de PAAZ zoeken wij een verpleegkundig specialist GGZ ziekenhuispsychiatrie.

 

Jouw werkomgeving en functie

Als verpleegkundig specialist ben je werkzaam binnen de dynamische klinische afdelingen psychiatrie van de ZGT. De PAAZ beschikt over 24 bedden waarbij de focus ligt op patiënten met somatische comorbiditeit en hun familie en naasten. Daarnaast beschikt de afdeling ouderenpsychiatrie over 13 bedden.

In deze functie combineer je verschillende rollen en ben je in hoge mate zelfstandig. Het accent van de functie ligt op de regievoering ten aanzien van de zorgprocessen binnen de kliniek. Dit doe je in nauwe samenwerking met het multidisciplinair team waarvan de psychiater de hoofdbehandelaar is.
Je houdt je onder andere bezig met:

  • het verrichten van klinische intakes, diagnostiek en behandeling;
  • het volgen van het beloop van de behandeling en de afwikkeling van het ontslag;
  • somatische screening en het voorschrijven en monitoren van medicatie;
  • het ontwerpen van zorgpaden en je biedt ondersteuning en kennisoverdracht naar andere disciplines binnen het ziekenhuis;
  • verrichten van praktijk- of wetenschappelijk onderzoek.

 

Jouw profiel

Je bent afgestudeerd en geregistreerd MANP en je hebt affiniteit met de doelgroep ziekenhuispsychiatrie. Je bent een kandidaat met een brede interesse en klinische blik. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je gaat problemen niet uit de weg, maar zoekt ze juist proactief op. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan ontwikkeling binnen het zorgproces.

 

Wij bieden

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt 36 uur (100 %) per week.

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.072,= (60-0) en maximaal € 4.466,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

 

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 12 juni 2019. Stuur je sollicitatie (uitsluitend per mail) naar a.hoffman@zgt.nl onder vermelding van het vacaturenummer MR19-AH105, ter attentie van Antionette Hoffmann, Mobiliteit & Recruitment.

Erna Heuver, unithoofd PAAZ, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 088 708 3150.
ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.