Verpleegkundig specialist PAAZ

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de PAAZ zijn wij op zoek naar een

Verpleegkundig specialist GGZ 

Wat ga je doen? 
Als verpleegkundig specialist ben je werkzaam binnen de dynamische psychiatrie van de ZGT. De afdeling psychiatrie beschikt over een psychiatrische consultatieve dienst, een polikliniek, een deeltijdbehandeling en een Medisch Psychiatrische Unit (MPU) verdeeld over twee klinische afdelingen; 24 bedden waarbij de focus ligt op patiënten met somatische comorbiditeit en hun familie en naasten en de afdeling ouderenpsychiatrie met 13 bedden. In deze functie combineer je verschillende rollen en ben je in hoge mate zelfstandig.

Het accent van de functie ligt op de regievoering ten aanzien van de zorgprocessen binnen de psychiatrische consultatieve dienst en de polikliniek. Dit doe je in nauwe samenwerking met het multidisciplinair team waarvan de psychiater de hoofdbehandelaar is.

Je houdt je onder andere bezig met:
• het verrichten van consulten op de SEH en op de somatische afdelingen. Je inventariseert de vraag van de medisch specialist, doet psychiatrisch onderzoek en adviseert over een plan van aanpak en vervolgt dit zo nodig;
• het verrichten van poliklinische werkzaamheden: intake, aanvullend onderzoek, farmacotherapie, zorg coördinatie;
• het ontwerpen van zorgpaden en je biedt ondersteuning en kennisoverdracht naar andere disciplines binnen het ziekenhuis;
• verrichten van praktijk- of wetenschappelijk onderzoek.

Je werkt vanuit een academisch denkkader. Je verricht onderzoek en past evidence-based richtlijnen toe, je ontwikkelt multidisciplinaire behandelprotocollen en procesbeschrijvingen. Je voert de procesregie en realiseert afstemming van behandelprocessen. Je past innovaties toe, doet verbetervoorstellen en stelt verbeterplannen op.

Wat breng je mee?
Je bent afgestudeerd en geregistreerd MANP en je hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een kandidaat met een brede interesse en klinische blik. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan ontwikkeling binnen het zorgproces.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt maximaal 36 uur (100%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,= (60-0) en maximaal € 4.964,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 27 juni 2022. Stuur je sollicitatie vóór 1 september a.s..

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.