Verpleegkundig specialist traumatologie

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor onze polikliniek traumatologie zijn wij op zoek naar een

Verpleegkundig specialist

Wat ga je doen? 
Als verpleegkundig specialist lever je medische en verpleegkundige patiëntenzorg onder supervisie van een traumatoloog. Je werkt samen met arts-assistenten, verpleegkundigen en andere disciplines. Je geeft uitvoering aan het medisch behandelplan van met name klinisch opgenomen patiënten.

Als verpleegkundig specialist heb je direct invloed op de kwaliteit van zorg door het werken met indicatoren en het vertalen van de uitkomsten naar de praktijk. Evidence based veranderingen voer je door in samenspraak met het multidisciplinair team. Binnen de functie wordt 20% van de werktijd besteed aan werkzaamheden op het gebied van kwaliteit en innovatie.

Het specialisme geriatrische traumatologie behoort tot de speerpunten van ons ziekenhuis. Het accent van de functie van verpleegkundig specialist ligt op de regievoering op het zorgpad Geriatrische Traumatologie. Je werkt nauw samen met de traumatoloog en een physician assistant. Samen stuur je op hoogwaardige kwaliteit van zorg. Je bent afwisselend in de kliniek en op de polikliniek werkzaam.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiast en gedreven hbo opgeleide verpleegkundige met bij voorkeur ruime ervaring binnen het chirurgische vakgebied. Je bent in het bezit van de vervolgopleiding MANP of je bent bereid deze opleiding te volgen. Een assessment kan deel uit maken van de toelatingsprocedure.

We zoeken een zorgprofessional die flexibel is ingesteld, die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en die bereid is om het vakgebied mee te ontwikkelen. Binnen het specialisme geriatrische traumatologie wordt praktijkgericht en wetenschappelijk onderzoek verricht. Je ziet het als een uitdaging om hieraan bij te dragen.

Jouw taken verschillen van het coördineren van de uitvoering van het medisch behandelplan van klinisch opgenomen patiënten tot het verzorgen van kennisoverdracht aan verpleegkundigen en anderen disciplines en het ontwerpen van zorgpaden en opstellen van multidisciplinaire procesbeschrijvingen.


Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 32 (88,89%) of 36 uur (100%) per week. Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.389,- (60-0) en maximaal € 4.964,- (60-13) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO Ziekenhuizen is hierop van toepassing.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 4 augustus 2022. Stuur je sollicitatie vóór 26 augustus a.s..

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 31 augustus 2022.

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.