Verpleegkundigen

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Voor ZGT zijn wij op zoek naar

Verpleegkundigen

Jouw werkomgeving en functie
Elke dag een nieuwe uitdaging, niet altijd weten wat de volgende dag je brengt en op welke plek je werkt. Raak jij al enthousiast? Ben jij net afgestudeerd als verpleegkundige en wil je je breed oriënteren en ontwikkelen in verschillende specialismen? Of ben je een ervaren verpleegkundige en wil je flexibel werken op verschillende algemeen klinische verpleegafdelingen, maar wel graag een vast aantal uren? ZGT InZ biedt jou die kans!
Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen die flexibel inzetbaar zijn op verschillende verpleegafdelingen en continue willen ontwikkelen. Als verpleegkundige bij ZGT InZ word je gefaciliteerd in je ontwikkeling, doordat je een ontwikkelprogramma krijgt aangeboden, speciaal ontwikkeld door ZGT Academie. Daarnaast krijg je ruim de tijd om je in te werken op een afdeling. Je wordt in eerste instantie voor een langere tijd gepland op één afdeling.
Als verpleegkundige bij ZGT InZ ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal.

Jouw profiel
Je bent flexibel, leergiering en assertief. Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5/6. Je bent BIG geregistreerd en hebt bij voorkeur recente werk- en/of stage ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis. Heb je geen ziekenhuiservaring, maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan word je uitgenodigd om te solliciteren. Je werkt zelfstandig in teamverband. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en contactuele eigenschappen. Representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel patiënt als andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse disciplines en verpleegafdelingen in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen. Je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit en beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed mee bewegen met veranderingen in de zorg.

Wij bieden
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging voor (on)bepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk aanvangen. Het aantal arbeidsuren bedraagt minimaal 24 uur (66,67%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.554,= (45-0) en maximaal € 3.468,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Marthe Lesscher, recruiter, tel. 06 22 24 85 43, kunnen je meer informatie geven over deze vacature.
De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.