WAARNEMEND LONGARTS (0,6-0,8 FTE) (MS19-AH008)

  • Almelo en Hengelo
  • 3 september 2019
  • 27 uur tot 36 uur

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.


Wij zoeken voor de periode 01 december 2019 tot 01 juni 2020 i.v.m. zwangerschapsverlof een

WAARNEMEND LONGARTS (0,6-0,8 FTE)

U zult werkzaam zijn binnen de coöperatie longgeneeskunde die thans bestaat uit acht longartsen.

 

Uw profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega die inzetbaar is in de volle breedte van de longgeneeskunde. U bent werkzaam op de polikliniek in Hengelo en de kliniek in Almelo, en tevens beschikbaar voor diensten volgens rooster.

 

Wat kunt u verwachten

Wij werken op twee locaties (poliklinisch in Hengelo en klinisch in Almelo). Wij leveren zorg over de volle breedte van ons vak. Er is ruime aandacht voor obstructieve longziekten, oncologie inclusief immunotherapie en longchirurgie, interstitiële longaandoeningen en pulmonale hypertensie. Tevens heeft ZGT een groot multidisciplinair FSC geaccrediteerd slaapcentrum. Ook bieden wij 2e lijns longrevalidatie aan binnen ons ziekenhuis. Voor intensievere longrevalidatie wordt er samengewerkt met het Revalidatiecentrum ‘t Roessingh in Enschede. Op de polikliniek worden wij ondersteund door longverpleegkundigen en een physician assistant. Op de locatie Almelo participeren wij in de opleiding Interne Geneeskunde.

Indien u zich in bovenstaand profiel herkent nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.M.M. Roorda-van der Vegt, longarts en medisch manager of de heer R. Zaal, longarts, beiden te bereiken via telefoon (088) 708 3300.
Op www.zgt.nl vindt u meer informatie over ons ziekenhuis.

U kunt uw sollicitatie voor 30 september 2019 mailen naar pipenzo@zgt.nl, t.a.v. mevrouw I.S. Groendijk, P&O-adviseur, onder vermelding van vacaturenummer MS19-AH008.

De gesprekken met de vakgroep zullen worden gepland in week 41 en week 42.

Het gesprek met vertegenwoordigers van de Coöperatie Medisch Specialisten is gepland op donderdag 24 oktober 2019, na 17.00 uur.