Gastenbegeleider centrale hal (Almelo) - vrijwilligerswerk (MR19-MV152)

Jouw dag start met het begeleiden van een aantal bezoekers naar de afdeling dagopname. Onderweg luister je naar de verhalen over de opname die gaat plaatsvinden. Op de weg terug naar de centrale hal zie je een oudere dame vragend rondkijken. Je vraagt of je kunt helpen. Ze kijkt op en is opgelucht. Samen wandelen jullie naar de poli waar ze moet zijn. Terug in de centrale hal wordt er gebeld; of je met een rolstoel naar een afdeling wilt komen om twee mensen naar de uitgang te begeleiden…”


Als gastenbegeleider in ZGT ben jij samen met collega’s verantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van de bezoekers in de centrale hal. Je zorgt voor een warm onthaal, verwijst de bezoekers door naar de afdeling of begeleidt de bezoeker zelf door het ziekenhuis. Jouw dag(deel) staat in het teken van de bezoekers/patiënten van ZGT.
Gastenbegeleider bij ZGT is een leuke afwisselende job die goed te combineren valt met je werk/ studie en privé. Ben jij representatief, gastvrij en servicegericht? Voel jij je helemaal thuis in de rol van gastenbegeleider en heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel? Dan ben jij de perfecte kandidaat!
Voor het team van de vrijdagmiddag (oneven weken) en een vaste reserve voor de donderdagmiddag zijn we op zoek naar een enthousiaste collega gastenbegeleider voor de locatie Almelo.

 

Algemene voorwaarden

 • Ben jij minimaal 16 jaar
 • in het bezit van een Nederlands paspoort, ID kaart of verblijfsvergunning met geldig buitenlands paspoort?
 • om als vrijwilliger bij ZGT aan de slag te kunnen vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten hiervan worden door ZGT vergoed.


Specifieke kenmerken

Je bent:

 • … gastvrij en behulpzaam
 • … pro- actief en stapt gemakkelijk op mensen af
 • … lichamelijk fit (je kunt lang staan en afstanden lopen) 
 • … communicatief zeer vaardig 
 • … representatief, vriendelijk en uiterst dienstverlenend
 • … iemand die goed kan samenwerken
 • … oplossingsgericht 
 • … beschikbaar op vrijdagmiddag tussen 12.00 en 16.30 uur (oneven weken) en als vaste reserve voor de donderdagmiddag van 12.00 - 16.30 uur.

 

Overige informatie

Inlichtingen over vrijwilligerswerk bij ZGT kun je verkrijgen bij Elly Leferink, coördinator vrijwilligers, telefoonnummer 088 708 78 78. 
Deslie Geertman, coördinator telefonie/receptie, telefoon 06 13 14 02 53, kan je meer inhoudelijke informatie geven over deze vacature.
Deze vacature is geplaatst op 10 september 2019. Je kunt solliciteren tot en met 25 september 2019.
Zie jij jezelf als het visitekaartje van ZGT? Solliciteer!

 


De door u ingevulde gegevens worden uitsluitend voor het afhandelen van het doel van het formulier gebruikt. Indien de gegevens niet meer nodig zijn, worden de gegevens direct verwijderd.
Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.