Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

Gastenbegeleider Mohs' chirurgie Hengelo (vrijwilligerswerk) (MR19-MV122)

Gastenbegeleider Mohs' chirurgie Hengelo

 


“Om 9.00 uur ontvang je wederom een patiënt en zijn vrouw. Je begeleidt ze naar de huiskamer van de afdeling dermatologie. Daar zitten inmiddels al twee andere patiënten met hun begeleider in een geanimeerd gesprek over hun blijkbaar gezamenlijke basisschool. De derde patiënt komt net terug van zijn behandeling. Hij moet wachten op de uitslag van het onderzoek. Je biedt hem de krant aan. Tussen de middag dek je de tafel en de lunch haal je op uit de keuken van het ziekenhuis. Er is een gezellige sfeer tijdens de lunch, er ontstaan leuke gesprekken...”

 

Als gastenbegeleider ben je onderdeel van het team van dermatologen, doktersassistentes, laboranten en vrijwilligers, dat betrokken is bij de Mohs'-behandeling. De patiënten komen meestal samen met een begeleider. Zij zullen gedurende bijna de hele dag in de wachtkamer/huiskamer verblijven. Als gastenbegeleider geef jij aandacht en hulp die de patiënten en hun begeleider op dat moment nodig hebben. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van een praatje en het serveren van een kopje koffie/thee. Tussen de middag verzorg je de lunch. Door de aandacht die jij geeft, voelen de patiënten en hun begeleiders zich welkom. Je draagt bij aan een gezellige sfeer. De tijd die zij moeten wachten wordt hierdoor als minder lang ervaren. Per 1 oktober zal er een uitbreiding plaatsvinden, ben jij op vrijdagochtend tussen 8.15 - 12.30 uur of vrijdagmiddag tussen 12.00 - 16.30 uur beschikbaar? Solliciteer dan op deze leuke vacature.
 

Algemene voorwaarden

  • Je bent in het bezit van een Nederlands paspoort, ID kaart of verblijfsvergunning met geldig buitenlands paspoort
  • Je bent in bezit van email
  • Om als vrijwilliger bij ZGT aan de slag te kunnen vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten hiervan worden door ZGT vergoed.


Wat verwachten we van je

  • Je bent minimaal één dagdeel of één dag per week beschikbaar 
  • Je bent representatief, vriendelijk en gastvrij
  • Je bent lichamelijk fit 
  • Je geeft de patiënten en bezoekers die aandacht die ze op dat moment nodig hebben
  • Je bent proactief
  • Je gaat makkelijk een gesprek aan
  • Je draagt zorg voor een opgeruimde huiskamer


Overige informatie

Inlichtingen over deze vacature kun je verkrijgen bij Elly Leferink, coördinator vrijwilligers, telefoon 088 – 708 78 78. 
Deze vacature is geplaatst op 11 juli 2019. Je kunt solliciteren tot en met 1 september 2019.

De gesprekken en meeloopmomenten vinden in september plaats.

 

Zie jij jezelf als het visitekaartje van ZGT? Solliciteer!

 


De door u ingevulde gegevens worden uitsluitend voor het afhandelen van het doel van het formulier gebruikt. Indien de gegevens niet meer nodig zijn, worden de gegevens direct verwijderd.
Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.