Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

Shuttle chauffeur Almelo - vrijwilligerswerk (MR19-MV050 )

Shuttle chauffeur

 

 

 

‘Als je om 08.00 uur met de shuttle aan komt rijden zit al een ouder echtpaar te wachten bij de ‘halte’ . Met een glimlach loop je naar ze toe. Je biedt ze aan in te stappen, pakt de tas aan en zet deze achterop de shuttle. Een kleine glimlach op een gespannen gezicht. De dame begint te praten dat ze toch wel heel zenuwachtig is, je luistert aandachtig en praat onderweg met ze. Als je het echtpaar afzet, lijkt de spanning weg te zijn. De terugweg kom je een neem je een meneer op krukken tegen. Je vraagt of hij misschien in wil stappen, zichtbaar opgelucht neemt hij naast je plaats. Hij vraagt geniet zichtbaar van een klein meisje dat dansend door de gang loopt. Wanneer hij uitstapt krijg je een hand en een bedankje…’ .

 

Als shuttle chauffeur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het vervoer van de gasten in het ziekenhuis in Almelo (1e etage). Als shuttle chauffeur ben je altijd onder de mensen. Vind jij het leuk om met mensen om te gaan, kun je goed luisteren en ben je proactief? Als shuttle chauffeur heb je een belangrijke rol, in een functie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Vind je het een uitdaging om op de shuttle te rijden, en heb je daar de benodigde documenten voor? Ben jij inzetbaar op de woensdagmorgen (wekelijks) en/of de donderdagmorgen (oneven weken) in Almelo?

Dan willen wij graag in gesprek met jou.

 

Algemene voorwaarden

 

  • Ben jij minimaal 18 jaar
  • in het bezit van een Nederlands paspoort, ID kaart of verblijfsvergunning met geldig buitenlands paspoort
  • in bezit van e-mail
  • om als vrijwilliger bij ZGT aan de slag te kunnen vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten hiervan worden door ZGT vergoed.

 

Specifieke kenmerken

 

Je bent:

 

  • Inzetbaar op de woensdagmorgen (wekelijks) en/of de donderdagmorgen (oneven weken) van 07.30 - 12.00 uur in Hengelo
  • een ervaren chauffeur
  • representatief en vriendelijk
  • in het bezit rijbewijs B.

 


Overige informatie

 

Inlichtingen over vrijwilligerswerk bij ZGT kun je verkrijgen bij Elly Leferink, coördinator vrijwilligers, telefoonnummer 088 708 78 78. 
Deslie Geertman, coördinator telefonie/receptie, telefoon 06 13 14 02 53, kan je meer inhoudelijke informatie geven over deze vacature.
De vacature is geplaatst op 14 maart 2019.  Je kunt tot en met 3 april 2019 reageren op deze vacature.
Zie jij jezelf als het visitekaartje van ZGT? Solliciteer!

 

 

 


De door u hier ingevulde gegevens worden uitsluitend voor het afhandelen van het betreffende doel gebruikt en indien de gegevens niet meer nodig zijn, worden de gegevens direct verwijderd. 
Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.