Mondkapje in ZGT verplicht Let op: het dragen van een mondkapje is voor alle patiënten, bezoekers en begeleiders vanaf 12 jaar in ZGT verplicht. Een faceshield mag alleen aanvullend worden gebruikt naast het mondkapje (Bent u een mondkapje vergeten? Dan kunt u deze kopen bij de receptie.)

ZGT Academie

Wat is ZGT Academie?

ZGT is een opleidingsziekenhuis. We leiden professionals in de zorg op, omdat deskundigheid voor ons van het grootste belang is. Opleiding, onderwijs en onderzoek zijn voor ZGT een kerntaak. We zorgen voor bij- en nascholing voor onze medewerkers om kwaliteit van zorg te garanderen en te verbeteren.


ZGT Academie coördineert, verzorgt en ondersteunt al deze activiteiten. Er is ruimte voor het ontwikkelen van vaardigheden en het toepassen van creativiteit bij beroepen in de verpleging en verzorging, bij medische en paramedische beroepen, bij onderzoekers, en natuurlijk ook bij de ondersteunende beroepen op facilitair gebied. Op deze wijze investeren we continu in het creëren van een stevige leercultuur en structuur.