Logo ZGT Logo, terug naar Home
Operatieassistent

Huisvesting arts- en coassistenten

Voor coassistenten in Almelo

Voor het huisvesten van coassistenten heeft ZGT een aantal appartementen in Almelo. Deze liggen allemaal in de buurt van het ziekenhuis. Als je in aanmerking wilt komen voor een appartement, is het belangrijk dat je dit bij je plaatsing aangeeft. Je deelt het appartement met een aantal andere coassistenten. Het samen delen van een appartement is niet alleen voordelig en gezellig; het geeft ook de gelegenheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

Zelf woonruimte huren

Wil je liever zelf woonruimte huren? Klik dan hier voor woningstichting Beter Wonen en/of woningstichting St. Joseph. In de meeste gevallen lukt het om op korte termijn een appartement in Almelo te vinden. Ook wanneer je bijvoorbeeld nog staat ingeschreven in Groningen. De huurprijzen in Almelo zijn redelijk gunstig. Met studiefinanciering en huursubsidie is huren voor de meeste coassistenten financieel goed haalbaar.

Voor arts- en coassistenten in Hengelo

ZGT huurt in het centrum van Hengelo een zeer ruim en luxe uitgevoerd woonhuis met maar liefst vijf volwaardige slaapkamers, Buigerij 20 in Hengelo. Dit woonhuis is in 2008 gebouwd en bevindt zich op ongeveer vijf minuten fietsafstand van het centraal station van Hengelo en op ongeveer tien minuten fietsafstand van ZGT ziekenhuislocatie Hengelo. De woning wordt door de afdeling commercieel vastgoed verhuurd aan arts- en coassistenten die werkzaam zijn binnen de ziekenhuizen van Hengelo en Almelo.

Beschrijving van het woonhuis

  • Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. De royale woonkamer is tuingericht, voorzien van een plavuizenvloer, werkkast onder de trap en heeft openslaande tuindeuren naar de zonnig gelegen achtertuin. De woonkamer meet een oppervlakte van circa 30 m². Aansluitend aan de woonkamer zit een keuken van circa 11 m², welke voorzien is van een inbouwkeuken met een aanrechtblad en een enkele spoelbak. De keuken is uitgevoerd met een keramische kookplaat, roestvrijstalen afzuigschouw, koelkast, vaatwasser en combimagnetronoven.
  • Eerste verdieping: overloop, badkamer en een drietal slaapkamers van respectievelijk 9, 10 en 17 m². De ruime badkamer is uitgevoerd met een wastafel, tweede toilet en een douchehoek.
  • Tweede verdieping: deze is te bereiken via een vaste trap en voorzien van een ruime overloop/bergruimte en een tweetal ruime slaapkamers van 8 en 11 m². Eén slaapkamer is voorzien van een dakraam en één van een dakkapel. Vanuit de overloop is tevens de wasruimte te bereiken.
  • Tuin en berging: de zonnige, op het zuiden gesitueerde achtertuin is verzorgd aangelegd met bestrating en borders. Tevens heeft dit woonhuis de beschikking over een ruime, stenen berging achter op het perceel.
  • Parkeervoorzieningen: bij deze woning hoort een parkeerplek in de nabijgelegen garage. Deze parkeerplek kan door arts- en coassistenten gehuurd worden. De huurprijs van deze overdekte parkeerplek bedraagt € 50,00 per maand. In de directe omgeving kan overigens ook openbaar geparkeerd worden.
  • Overige bijzonderheden: Het woonhuis is gebouwd in 2008 en optimaal geïsoleerd. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een aardwarmte installatie. Het hele woonhuis is voorzien van een vloerverwarming, welke per vertrek in te stellen is. Het woonhuis is rustig gelegen aan een verkeersluw pleintje op centrale locatie met winkelvoorzieningen, centraal station en ZGT Hengelo op geringe afstand. Alle te huren slaapkamers zijn gestoffeerd, dit betreft een zachte vloerbedekking en raambekleding. 
  • Huurprijzen: De te betalen huurprijs betreft een all-in bedrag. Neem voor de actuele huurprijzen en beschikbaarheid contact op met de afdeling commercieel vastgoed, telefoonnummer 088 708 50 56 of via e-mail m.veurink@zgt.nl.